Svet
1724 ogledov

Silovit napad Rusov, toliko dronov so našteli

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kmodri_ 16:22 07.junij 2025.

Maket bo počasi zmanjkalo.....Putler!

• Jernej65 19:44 07.junij 2025.

Zelenski tolče po letalih, ki raketirajo po Ukrajini civilne objekte, morilski Putler se maščuje tako, da zasuje civilne zgradbe v Ukrajini z bombami in droni. Svojo nemoč kaže z raketiranjem civilnih objektov. Morilski Putler vedno morilec Rusov in Ukrajincev, brez tega mu živeti ni.

CarZelenski 19:42 07.junij 2025.

Rusi raketirajo civiliste, Ukrajinci pa vojaška letala. Opazite razliko? Rusi so navadni teroristi.

• bobubob 17:29 07.junij 2025.

Če bi bil napad res silovit, jih ne bi umrlo 'samo ' toliko ampak vsaj stokrat več . Se pa dogaja silovit napad režimskih levo'desnih' medijev na zdravo pamet. Zblojeni časi - do obisti.

• Idioti 17:55 07.junij 2025.

Ne vem če si opazil in kako ne veš , ko si tak strokovnjak , da je Vlada in GŠ UA prepovedala objavljati vojaške žrtve pri bombandiranjih in na fronti . Dovoljena je in obvezna objava števila civilnih žrtev , ...prikaži več, zlasti med otroci in otroškimi vrtci . Prepovedana je slikovna objava vseh zadetih ciljev na način ,da se da locirati kam je kaj padlo.

• Idioti 18:53 07.junij 2025.

Veš 4 granate iz M 46, ko veš da bodo padle , ne veš pa kam , mogoče tudi nate , je čisto zadosti , da te strezni za vedno , pa je kaliber samo 130 mm s težo 33kg. ...prikaži več. Eden dron ima pa 90 kg rastreliva .

• Mojca17 20:11 07.junij 2025.

"Mirovniški" Putin se je odločil pobiti več civilov, ker mu še ni dovolj vojne.

• jakec1575 10:39 07.junij 2025.

2,5 leti ukrajinci niso napadali ruskih ciljev v rusiji. mali patiljak je ocitno sfrustriran

• Ender3 13:03 07.junij 2025.

Ti pa očitno tudi.

MS 14:55 07.junij 2025.

Ender3 je končno priznal da je zločinec Putin po uničenju vojnih letališč in dela ruske avio flote zafrustriran!

luckyss_1 20:16 07.junij 2025.

Spet nekateri ne veste, za kaj se gre...Zelenski je dovolil Putinu, da razkrije lokacije preostalih strateških bombnikov, ki bodo v kratkem uničeni.

Putinček 20:09 07.junij 2025.

Juhu....ubil sem 3 ljudi! Maščeval sem se za mojih dragocenih 45 razsutih strateških bombnikov! Zdaj pa hitro po naslednjo šprico heroina.

Človek2024 20:24 07.junij 2025.

Ha ha, očitno si zelo uspešen vladar. Kako pa kaj tvoj sadomazo sex s Šojgujem?

Putinček 20:27 07.junij 2025.

Šojgu ne mara več natepavat moje riti, ker sem predolgo sedel v bunkerju.

Putinček 20:28 07.junij 2025.

Si bova popestrila seanse z mrtvimi ruskimi piloti. Nekrofilija me rajca.

• Idioti 00:05 09.junij 2025.

SE TI SAM S SABO POGOVARJAŠ IN JEBEŠ ?

• Idioti 00:15 09.junij 2025.

MENE PA ZANIMA DRUGA STVAR , ZGLEDA DA žURNALA NE , Kdo je dal pravico Holobu , Vladi , SD in Levici , da misli vzeti 5 % BDP za nakup orožja in SLO spraviti na kolena ! Kje , ...prikaži več , kdaj in s čim ste jo dobili , da sami odločate o tem , Briselska podrepna bagra. Nikoli od naroda niste niti ne boste dobili te pravice ! Z volitvami ? O tem na volitvah ni bilo besedice . Odstopite in nove volitve , pa da vidmo a si boste kupovali pištolce in navijal za Germane !

• Idioti 00:03 09.junij 2025.

Članek in naslov lahko kar prišparate še za današnjo noč , samo besedo ŠE boste lahko dodali na začetku ! Fasal jih bodo , da si bodo zapomnili ! Sedaj pa ni več nobene vmesne zavore , da gre za ...prikaži več brate Slovane in sami niso krivi ampak narkoman , Nobeden na tem svetu ne bo zmanjševal strateškega orožja RF brez strahovite kazni. Zna se zgoditi , da bodo tolkli toliko časa , da bodo UA sami ponorel in narkiča ubili ! SMRT UKRAINI in SMRT VSEM ki ga podpirajo , tudi našim !

Slayer 19:19 07.junij 2025.

A majo v kleti prost dan,da ni nobenega?!!!

CarZelenski 19:48 07.junij 2025.

Smo šli prezračit vaše murgelsko podstrešje, ker tam pošteno zaudarja po ruski propagandi.

• Idioti 18:17 07.junij 2025.

Kako lahko sploh zagovarjate UA SS bando , ki noče sprejeti svojih 6000 mrtvih herojev , ki so padli v operaciji Kursk . Na kaj vas to asocira ? Mene na AUŠVIC ! Rabimo te samo dokler si živ , ...prikaži več , mrtev nisi vreden niti pokopa niti imena na kamnu . Razlog je pa tudi v temu , da bi odpkodnine , pogreb in spomenik stalo točno 3 milarde €. Jih rajši Narkič da v žep !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.