Slovenija

Sin ljubljanskega župana dobil srbsko državljanstvo

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kmodri_ 14:53 15.september 2026.

Dvojnega državljanstva ni dovoljeno imeti....marš takoj ga izgnati ga Srbivino.....samo povemo..

• Žvižgač 14:23 15.september 2026.

Po moje je dobil državljanstvo, ker je tata slovenski politik naredil največ koristi srbskim državljanom v Sloveniji.

Leon 14:27 15.september 2026.

Ne pozabite ! Stevanović in Janša imata dvojno državljanstvo !

torolino 14:57 15.september 2026.

Daj levon ne seri. Primi se dela in ne nakladaj bedarij.

Leon 15:16 15.september 2026.

Srbsko in Kosovsko državljanstvo imata predstavnika oblasti .

• matermila 15:35 15.september 2026.

Priprave na beg so v polnem teku. Zdaj mu naj Slovenija odvzame slovensko državljanstvo.

• Plavi-mil 14:56 15.september 2026.

A, jih bomo končno frej, Srbi sploh ne vedo, kaj so si nakopali ba glavo.

• bobubob 15:07 15.september 2026.

Logično, Kjer so Srbi je Srbija. In v Ljubljani jih je veliko. Skoraj toliko kot je tu njihovih mafijsko opranih milijonov. Zahvala pa pravzaprav ne gre Jankovićem, oni so namreč samo posledica volje slovenskih volilcev ki so dovolili, da tu ...prikaži veču lahko volijo tudi tujci. A vendarle, (pre)živeti je treba in Srbija (še) ni v EU, torej khm sprašujem, če bi zato tudi meni podelili srbsko državljanstvo kajti z današnjimi evropskimi vrednotami sem vedno manj domač.

• Toma 15:31 15.september 2026.

Bodo morali počakati, da bo šla tam najprej odrezana Srbija = Kosovo, če jim bodo ti potem dovolili ;-)

• ToSmJest 15:21 15.september 2026.

Se pravi, bo zdaj za vstop v UK in Irsko rabil vizum.

• maček 15:57 15.september 2026.

Vrnite se v svojo prečudovito srbjo.mene kot srba,bi bilo sram,da živim v sloveniji,ker bi s tem priznal,da je sbija za en klinc.

• Toma 15:29 15.september 2026.

Srbine, braćo moja!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.