Slovenija
150 ogledov

“Sina bom branil z življenjem”

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Slodrifter 21:11 24.februar 2012.

    se popolnoma strinjam, pretepst mulce in njihove starše

  • maneken 10:42 25.februar 2012.

    v državi s poženščenim šolstvom in sodstvom drugače tudi biti ne more. Poleg tega je to dežela brez vrednot, poštenje se prezira (oz se mu posmehuje) favoriziran pa je tisti, ki je bolj zvit, pretkan in lažniv. Vse to spodbuja ...prikaži več tudi t.i. "sodni sistem," ki je, kot pravijo lažnivi pravniki," najboljše kar imamo..."

  • stalker 17:45 25.februar 2012.

    auuuu da bi men tko ksn sina pretepu pa jst mu odcupam glavo

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 21:37 25.februar 2012.

    Se strinjam z prizadetim fotrom,samo ni izbral pravi objekt,potrebno je pref..kat starše tega nasilneža,saj vse to izvira iz vzgoje problematičnega pankrta!Če pa tut to ne pomaga,pa mulca stisnt v kot in mu pokazat,kdo je "boss"!!

  • Stolp 21:37 24.februar 2012.

    Da, do nasilja potrebujemo ničelno toleranco. To pomeni: počakati enega iz tiste tolpe za vogalom, maskiran in ga premlatiti, najprej res do nerazpoznavnosti, če pa se otroku še enkrat samo las skrivi pa do invalidnosti. Potem pa naj dokazujejo. Še ...prikaži več bolje pa da tak nasilneš preprosto izgine(ja ve se kaj imam v mislih). Oče tega otorka pa si sedaj ne more več tega privoščiti ker se je že izpostavil v javnosti.Pa ne me sezuvat z rodotelskimi sestanki pa pogovori pa... to je toleranca do nasilja! Nasilnež potrebuje samo brutalno lekcijo!

  • Robi Plut 10:40 25.februar 2012.

    Velik problem je v tem zakonu, ker preveč omogoča mulariji početi take stvari. Učitelj ne sme klofniti mulca, da ga nebi starši tožili. Lepo vas prosim, pol pa naj bo Kaos. To bi morali spremeniti nazaj, kot je bilo včasih. ...prikaži več Če si kriv, si jih dobil po prstih ali šamar. Pol pa naj razmišlja mulc al se bo še pretepal naprej in vršil nasilje nad sošolci in pri tem bo tudi on kaznovan in da jih bo dobil, naj si bo od učitelja ali staršev. Ne pa neke pogovore, ki ne vodijo nikamor in škoda časa in denarja. Uspeha ne bo pa nobenega. To je moje osebno mnenje.

  • sweetdogs 00:54 25.februar 2012.

    Problem je, ker se je z zbirokratiziranostjo odgovornost razpršila. Vsak učitelj ali profesor gre po liniji najmanjšega odpora - sklical sem roditeljski sestanek, tako da mi ne morejo očitati, da nisem ukrepal... če sem pa rešil otroka pred nasiljem pa ...prikaži več ni moj problem oz. je s tem preveč dela... takšen 'modus operandi' je prisoten tudi pri ravnateljih. Žalostno ampak takšna je danes realnost. Kakšen jutri nam bo to prineslo... zamislite se, kakšen narod bomo v prihodnosti (ki bo kmalu sedanjost).

  • Genius 12:54 25.februar 2012.

    Vse hudobneže zapret za en teden v samico ob kruhu in vodi in jih 2x na daqn fajn pretepst, to je edino zdravilo za takšne. Tudi mojega sina je hotel nekdo maltretirat v OŠ, zato sem poklical njegove starše in ...prikaži več jim naročil, da če ga oni ne ukrotijo, bom ga pa jaz. No, potem je bil mir. Je pa res, da izhajam iz podeželja, kjer si vsi bolj ali manj poznamo med sabo. Ne razumem, zakaj toliko zlobe med ljudmi, jaz sem se vedno potegnil za šibkejše oz. maltretirane, tudi če je bil dotični maltretiran od strani mojih kolegov.

  • graff 18:34 25.februar 2012.

    se strinjam s teboj, dodam le to, da dokler iz odra ne odidejo takoimenovane ,,pravne avtoritete,, nekateri iz kazenskega oddelka pravne fakultete, ki so klonirali slovensko sodstvo, v tej državi ne bomo videli napredka. Slovenija ni pravna država, ampak je ...prikaži več že dolgo gojišče kriminala vseh vrst, tudi s pomočjo institucij zgoraj..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.