Slovenija
83 ogledov

Sindikati napovedujejo "vojno" Uberju

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • smejka 17:25 07.november 2016.

    Zakaj je treba tujce vabit v državo, če imamo sami dovolj kapacitet?Zato, da bo več ljudi brez dela, brez dostojanstva, novodobnih sužnjev? Uprimo se temu!!!!!!!Morda bo kdo rekel, da bo tako za porabnika ugodnejše.Mogoče...posledično pa bo taisti uporabnik plačeval za ...prikaži več tistega, ki je bil ob službo.V kolikor pa so neskladja v med našimi taksisti, naj zato poskrbijo uredbe.Vsi taksisti vendarle ne ponujajo enako kvalitetnih uslug, izbiramo pa seveda sami.Očitno bo potreben boj za svojo domovino, pa čeprav nismo napadeni od zunaj.Uničujejo nas pogoltneži.Boj proti notranjemu okupatorju se mora začeti.

  • Avatar Leon
    Leon 14:50 07.november 2016.

    UBER je tipičen primer lobiranja v slovenski politiki ! Pade ti Mrak na oči !

  • popokatopetl 14:55 07.november 2016.

    Da ne bo kdo bluzil da so to komunistične blodnje - to da gre pru Uberju za neprostovoljno prekerizacije je nedavno ugotovilo tudi sodišče v VB, zibelki kapitalizma. "The tribunal judges dismissed Uber’s claim that its London operation was ...prikaži več a mosaic of thousands of small businesses linked by a technology platform as “faintly ridiculous”. They said Uber resorted to “fictions, twisted language and even brand new terminology” to portray their drivers as self-employed." (Guardian)

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:13 08.november 2016.

    Ja sam v Britaniji imajo izvrstne taksiste. Vsaj pet nivojev nad slovenskimi. Pri nas pa sam da je ena starejša ženica že se jo naplahta pa ne izda se ji računa. Pa nekateri taksisti se res ne znajo obnašat; pa ...prikaži več pa recimo tujce tud obirajo pa delajo nepotrebne kilometere in tako naprej in tako naprej. V Britaniji morš pa za to da si taksist dolgo študirat in vedt za vsako ulco v Londonu ; pa London je ogromn. V Sloveniji nimamo tapravih taksistov tako da tud ne bo škode če Uber pride pa mal naredi konkurence pa spuca. Sej naj pa taksisti postanejo vozniki Uberja. Pa je problem rešen; še sami so na konc koncu na boljšem ker jim ni treba tok plačevat državi; pa še konkurenca bo spucala mal nesnage med taksisti.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.