""državljani in državljanke so lahko prakticirali neposredno demokracijo."
NA ŽALOST jANŠA NI ZMAGAL, DOBIL JE CELO MANJ GLASOV OD GOLOBA, Zato njegovim ovcam taka demokracija ni všeč, ker je Janša ukazal nekaj drugega.
2 dni nazaj sta janševa medija iz greznice Demokracija in NoraTV pisala, da sindikati niso uspešni pri zbiranju podpisov. Torej janševi delajo proti ljudem, razen onim, ki jih volijo. To so kmetje, zadebniki in desni oligarhi.
Kaj se dogaja ? Govoriti resnico ali imeti svoje mnenje je kaznivo ?
Govoriti resnico, jim držati ogledalo pred obrazom, vztrajati – to je edina pot naprej, edini izhod iz pasti evropske množične psihoze. https://insajder.com/past-evropske-mnozicne-psihoze
Kdor se ukvarja s politiko, naj se organizira kot politična stranka. Naj se ne skriva za drugimi nazivi, kjer ni potrebno, da te malce volivci presejejo.
Me prow zanima kdo je to podpisal,kateri ljudje hočejo,da imamo MANJ.Vsi bi morali podpret ta zakon,ki je zelo dobrodošel za vse SlovenceSe pa moramo vprašati koliko časa ŠE nam bo Ljubljanska levičarska klika uničevala boljše življenje.(nižji davki za vse,ukinitev dolg.oskrbe-plačilo… ...prikaži več za upokojence.........)Slovenija se mora upret tem ljudem,oni živijo v svojem balončku s po 5t evrov mesečno,mi ostali v Slo pa šljakamo za jurja.Dovolj vas imamo levičarjev in Ljubljanske klike,DOVOLJ.Slo GREMO...
Ojoj, Matej, kaj meniš da bo kristus prišel nazaj in naredil vino iz vode in neskončno brezplačnega kruha? Ali pa upaš, da bodo nižji davki ter ostalo vključno z zgornjo omejitvijo prispevkov dodalo elan otroškim dodatkom, subvencijam vrtcev, socialnim prispevkom,....… ...prikaži več veš brez nič ni nič. Pa še to, ''obečanje ludom vjerovanje''... pravijo tam doli, pri nas pa ?
matej572...jaz sem podpisal in še nekaj čez 40.000 Slovencev ,ki želimo pravično državo in vladavino prava namesto vladavine pravnikov ,mešetarjev in kriminalcev .
""državljani in državljanke so lahko prakticirali neposredno demokracijo." NA ŽALOST jANŠA NI ZMAGAL, DOBIL JE CELO MANJ GLASOV OD GOLOBA, Zato njegovim ovcam taka demokracija ni všeč, ker je Janša ukazal nekaj drugega.
2 dni nazaj sta janševa medija iz greznice Demokracija in NoraTV pisala, da sindikati niso uspešni pri zbiranju podpisov. Torej janševi delajo proti ljudem, razen onim, ki jih volijo. To so kmetje, zadebniki in desni oligarhi.
V naši manjši občini ni šel nobeden pofpisat in tudi stojnice ni bilo
V cerkvah ne premorejo resnice ,tam je laž doma .
Leon je proti delavski in proti slovenski element.
4 X ZA, ZA, ZA,ZA
Kaj se dogaja ? Govoriti resnico ali imeti svoje mnenje je kaznivo ? Govoriti resnico, jim držati ogledalo pred obrazom, vztrajati – to je edina pot naprej, edini izhod iz pasti evropske množične psihoze. https://insajder.com/past-evropske-mnozicne-psihoze
Kdor se ukvarja s politiko, naj se organizira kot politična stranka. Naj se ne skriva za drugimi nazivi, kjer ni potrebno, da te malce volivci presejejo.
40.960 zajedalcev in lenuhov ki živijo zgolj od plenjenja, na referendumu boste popušili lopovi.
Paraziti komunistični brezdelni
Štrukl ...gotof si
Me prow zanima kdo je to podpisal,kateri ljudje hočejo,da imamo MANJ.Vsi bi morali podpret ta zakon,ki je zelo dobrodošel za vse SlovenceSe pa moramo vprašati koliko časa ŠE nam bo Ljubljanska levičarska klika uničevala boljše življenje.(nižji davki za vse,ukinitev dolg.oskrbe-plačilo… ...prikaži več za upokojence.........)Slovenija se mora upret tem ljudem,oni živijo v svojem balončku s po 5t evrov mesečno,mi ostali v Slo pa šljakamo za jurja.Dovolj vas imamo levičarjev in Ljubljanske klike,DOVOLJ.Slo GREMO...
Ojoj, Matej, kaj meniš da bo kristus prišel nazaj in naredil vino iz vode in neskončno brezplačnega kruha? Ali pa upaš, da bodo nižji davki ter ostalo vključno z zgornjo omejitvijo prispevkov dodalo elan otroškim dodatkom, subvencijam vrtcev, socialnim prispevkom,....… ...prikaži več veš brez nič ni nič. Pa še to, ''obečanje ludom vjerovanje''... pravijo tam doli, pri nas pa ?
matej572...jaz sem podpisal in še nekaj čez 40.000 Slovencev ,ki želimo pravično državo in vladavino prava namesto vladavine pravnikov ,mešetarjev in kriminalcev .
Samo idioti serjejo v svoj žep.
Potem je pa zadnji čas,da si nehaš srati v žep.
ha,ha,ha janševe ovce blejete, ker vam janša tako naročil.