Magazin /magazin/film-glasba-tv
355 ogledov

SIT: Ana Klašnja razočarana nad obtožbami

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Janez_53 15:41 21.december 2016.

    Kolikor se spomnim, je Ana rekla "...KO BOSTA ZMAGALA" in ne "KER BOSTA ZMAGALA"!In tudi Lado je bil V CELOTI PRIPRAVLJEN NA NOŠNJO ZLATIH GAT!!! Gledalci smo si ustvarili svoje mnenje in marsikateri seveda v naslednjih sezonah (če bodo?) ...prikaži več NE BO GLASOVAL! In s tem bo pač priliv iz tega naslova manjši! Škoda, da ste z nepremišljenimi izjavami Ane in Ladota, z neizločanjem Marjetke ob nastopih NJENIH dveh tekmovalk in z občasnimi butastimi potezami najslabšega člana žirije (saj veste, da je to Lado?) pokvarili gledljivo oddajo!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 16:29 21.december 2016.

    Po 16.1.upam,da nam bo prihranjeno tole nabijanje vsakovrstnih talentov na A JARKU in POP-etu.Naj vse skup ugasnejo,da bo že enkrat mir.

  • sprehajalec 22:01 21.december 2016.

    Fanta si zaslužita prvo mesto, čeprav je veliko glasov šlo za plesalko ob drogu. Tudi tvoj verjetno, to vas sedaj žre.

  • primozzm 22:40 21.december 2016.

    ma ta sploh ni nč kriva, nehote je razkrila delovanje televizije, zdej pa ko se še brani pa še dodatno potrjuje delovanje v ozadju. nekako tako se je zarekla voditeljica srbskega lota, iz česar je nastal popoln škandal, direktor je ...prikaži več moral celo odstopiti. povsod se dogaja isto. isto je v sloveniji. z vsemi temi oddajami kjer je vključeno kakršnokoli tekmovanje ni pravično do nikogar ne do tekmovalcev ne do gledalcev.

  • izRODEk 00:39 22.december 2016.

    Gre torej najmanj za sum prevare, zavajanje gledalcev potrošnikov, ki so, v prepričanju, da njihov glas šteje, pošiljali SMS-e.***********************************************************************************************************************************************************************************KJE JE POLICIJA IN TOŽILSTVO?!?!?!?***************************************************************************************************************************************************************************************

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.