Šport /sport/zimski-sporti

Skakalni šampion po diskvalifikaciji brez milosti pokazal na krivca

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Fertajler 10:30 16.februar 2026.

Prevelike čevlje!!! Dobro, da je ob prvem skoku notri ostal, da ni poletel ven... Sicer pa, goljufanja na vseh detajlih dovolj. Kaj ga še ruknejo pred skokom? Včas so ga! Majo pa včas prazne hlače, včas pa polne, je to ...prikaži več plastelin odpovedal? Samo čakam, da bodo skakali z maskami, namreč odprta usta marsikaj požrejo, zraka namreč...

• Plavi-mil 13:13 16.februar 2026.

Pa kaj se gredo s temi mm, idioti, ne rečem cm, nimajo drugega dela, kot jebati z mm.

• Toma 10:47 16.februar 2026.

Kaj ti skakalni bizgeci niti metra ne premorejo?! Prav jim je!

• Ender 15:58 16.februar 2026.

mojo babico so tudi diskvalificirali ker je imeča 4 mm previsoke pete,, Veste tisti strici ki merijo so hudi kot sam janez janša ,,, ampak jaz bom volil goluba pa makar mu ankete kažejo da bo izgubio, pa kaj jaz ...prikaži večz ga bom vseeno volil

• DasAuto 16:50 16.februar 2026.

Take, ki v vsak članek vpletajo janšo in goloba, bi morali tudi trajno diskvalificirati iz takih strani, kot je ta...

mahatma2 17:24 16.februar 2026.

DasAuto .... Mislim , da je Ender komaj čakal , da se nekdo oglasi na njegovo komentiranje. sicer se 100% strinjam s teboj ampak za take genske kretene je škoda časa , jaz jih enostavno ignoriram , še minus jim ...prikaži več ni vredno dati , ker karkoli njega in njemu podobne komentirat je enako kot mrliča zdravit

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.