Šport
76 ogledov

Škof: Pri mojih letih si tega ne dovolim

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • izRODEk 00:32 05.januar 2017.

    V reprezentanco se kliče najboljše, ne pa najbolj samooklicano zaslužne. Škof, navadna tečnoba si. Če bi bil v vlogi selektorja, ki se mora ukvarjati z vsemi mogočimi muhami testosterona polnih mladostnikov s polnimi žepi denarja, bi mogoče tudi ti kaj ...prikaži več razumel. Tako pa... rajši bi se takoj odpovedal nastopu in to dokončno odločil in povedal Vujoviću. Ker pa si živel v prepričanju, da te bo kdo nosil po rokah (zaradi preteklih zaslug), si zdaj razočaran.Preboli. Ali pa tudi ne. Tvoj problem.

  • glicinija 08:32 05.januar 2017.

    take smo že slišali v slovenski filharmoniji, samoupravljanja ni

  • Avatar mirkoslav1956
    mirkoslav1956 13:51 05.januar 2017.

    Žalostno kako se pri nas vsi počutijo odrinjene,ko pride čas končanja športne karieri no ne vsi.Škofu vsaka čast za vse kar je naredil zase v svojem športnem vzponu .sedaj pač prihajajo mlajši vratarji in prav je ,da se da prednost ...prikaži več njim.Če bi bil jaz na njegovem mestu bi se z selektorjem dogovoril , da grem na svoje stroške z njimi in pomagam mlajšim vratarjem.Sedaj na tak podel način kot ga je izbral Škof pred samim začetkom napadati takšnega selektorja kot ga imamo saj mu Škof ne seže niti do kolen v rokometni karieri ni prav od njega.Žal to smo pač Slovenci samo DA SEM JAZ SOSED NAJ CRKNE.

  • supreme 11:56 05.januar 2017.

    Škof in Zorman se naj raje držita pijače in cigaretov ......rokomet pa prepostita komu drugemu ....

  • Avatar roksa
    roksa 08:59 05.januar 2017.

    Še druga plat zgodbe....."Škof se je najprej odločil, da ne gre na SP. Potem je izrazil željo, da bi bil z nami na pripravah, ker je iz Pariza odšla večina igralcev. Na koncu pa je rekel, da bi morda šel ...prikaži več zraven, če bi bil v vlogi tretjega vratarja, torej rezervista. Odgovoril sem mu, da on pri meni pač ne more biti tretji vratar. 'Ali boš številka ena ali pa te ne bo,' sem mu povedal pred vsemi. Bil je zelo čustven in po premisleku je sklenil, da vendarle konča reprezentančno pot. Njegov govor so vsi pospremili z aplavzom, dala sva si roko in to je bilo to," pa je povedal Vujović.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.