Šport /sport/zimski-sporti
34539 ogledov

Noro, kaj počnejo tekmeci, ali Domen Prevc dela veliko napako?

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 07:57 09.januar 2026.

Domen je na poti do velikega kristalnega globusa. Svetovno prvenstvo in olimpijske igre sta res pomembni lovoriki, ni pa nobenega jamstva, da uspe tudi tistemu, ki bo tempiral najboljšo formo prav za tisto uro. Lahko samo rahlo zboli, pa ne ...prikaži več bo šlo, lahko ponagajajo razmere. Dokler zmore, je prav, da je osredotočen na lovoriko najboljšega za to leto v svetovnem pokalu.

• ico7 11:09 09.januar 2026.

Jao, ko zacne en blentavi pisarniski molj pametovati in biti boljsi kot trener in tekmovalec skupaj😩🤦‍♂️🤯

• josko45 08:42 09.januar 2026.

Se strinjam,se mi zdi da tudi novinarji pretiravajo

Garancija 11:31 09.januar 2026.

Ž.J.dej ne delaj drame, samo da bodo tebe brali

• ATA 11:37 09.januar 2026.

Jaz pa mislim, da je bolje, da ne gre na Japonsko. Naj se malo spočije in prihrani na časovno prilagajanje.

• rd2dmk2 16:40 09.januar 2026.

torej, sedaj bo domen sam, sigurno zmaga , poveča razliko in gre počivat, ostali pa naj se drkajo z transportom na japonsko in se tam med sabo pobijajo. ko bodo prišli iz one strani pred OI in SP, vsi sesuti ...prikaži več od drenjanja na avionu in japonske hrane, me pa zanima kako bodo skakal. če je že problem kondicija. men zanima kako preživijo recimo šoferji tovornjakov, k delajo vsak dan, pa rudarji. pa poštarji recimo...bogi so tile novodobni športniki, bogi..

• matjaz6047 19:35 09.januar 2026.

Rd2dmk2 si že bil na Japonskem, sigurno ne kjer tam imajo zelo dobro hrano. Kar se tiče letala vrjetno nebo sedel v economy lp

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.