Zdravje
9431 ogledov

Skoraj 16 smrti na dan, skoraj vse bi lahko preprečili

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar jate
    jate 14:19 08.december 2021.

    ko umre kak cepljen športnik tega ne povejo...povedo samo to,da ga je kap....ajd mrššš...kdor se do zdaj ni cepil se niti v bodoče ne bo oz.. še tisti ki se je ,se ne bo več ,vsaj večina ,ki jih jaz ...prikaži večaz poznam ne več pravijo,sploh pa ne vsake 3 mesece...WHO to odsvetuje.

    • popokatopetl 15:35 08.december 2021.

      Res se zdaj redki cepijo prvič, čeprav bi bilo to za preostale necepljene 60+ zelo priporočljivo. Ne verjamem da smrti cepljenih zdravih mladih lahko pometajo pod preprogo, jih je nekaj ampak malo. Drugače je pri starejših, tam je od cepiva ...prikaži več najbrž mrtvih na desetine in na stotine z oteklinami in strdki, pa se o tem ne poroča. Ampak s korono imamo trenutno mrtvih desetine DNEVNO :( Seveda so zraven tudi druge bolezni, ampak korona jih v valu naenkrat naplakne v bolnice.

    • timja 19:08 08.december 2021.

      popo pa seveda ne samo zaradi korone ampak pridruženo k sistemskim boleznim...kdo pa o tem????

    • Naklonsky 09:29 09.december 2021.

      Veliko športnikov je uporabljalo poživila, npr. legalno zdravilo eritropoetin, ki povečuje kisik v krvi; posledično lahko nastane krvni strdek - na primer kap (nogometaš se zgrudi na igrišču, itd)

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 14:10 08.december 2021.

    "Danes med vsemi bolniki, ki so na intenzivni, 85 % ni cepljenih"....Spet ste "pozabili" povedati bistvo...Velika večina bolnikov na intezivi NE SME BITI CEPLJENA, zaradi slabega stanja in večina njih je bila tja sprejeta zaradi drugih "necovidnih" razlogov, je pa ...prikaži več večina njih pozitivna na Sars-Cov2 in je bila okuženih med hospitalizacijo....Vsi našteti bodo vodeni kot Covid bolniki in kot taki bodo tudi umrli, čeprav so bili sprejeti npr. zaradi raka v zadnjem stadiju !!

    • timja 19:11 08.december 2021.

      močno strinjam s teboj alias popolnoma pravilno!!!! in koliko še jih ima težave po cepljenju predvsem mladih je bolje, da se zatauša...

  • satir 14:53 08.december 2021.

    ČE JE KDO ZDRAV KOT RIBA UMRL ZA KOVIDOM, JE PO SVOJI VOLJI. ZARADI TEGA NI TREBA DELAT CIRKUSA. ZA TISTE, KI SO UMRLI PO CEPLJENJU BI PA MORALE PADAT TOŽBE IN DOSMRTNE KAZNI ZA AKTERJE POBOJA ZDRAVIH LJUDI. JAZ ...prikaži več SEM IZGUBIL ŽE DVA ZNANCA NA TAK NAČIN.

    • timja 19:09 08.december 2021.

      vsepovsod so po cepljenjih umirali..špostniki pa na očeh vsem dobivali srčne atake...

  • Avatar Leon
    Leon 14:16 08.december 2021.

    Skoraj 16 smrti na dan, skoraj vse bi lahko preprečili.....? Seveda preventiva je mati modrosti zato ne razumem kako ne morejo pacienti pridet do svojih zdravnikov ? Vprašajte se koliko smrti pacientov bo kolateralne škode zaradi ne ukrepanja ob pravem času .

    • optimist11 20:40 08.december 2021.

      Mene pa samo zanima, ali bodo zavračali tudi nova zdravila saj niso bila ...let testirana. Al mogoče drži tisti rek, da v sili hudič še muhe žre ?

  • Avatar zoo
    zoo 15:00 08.december 2021.

    https://www.zurnal24.si/zdravje/ker-je-zdravilo-se-neregistrirano-bo-moral-bolnik-podpisati-poseben-formular-377771

  • bobubob 19:45 09.december 2021.

    Ivermectin, pa četudi konjski, ker so tistega za ljudi skrili (ampak to je bolj sramota za 'zdravstvo' kot za bolnike). Pomaga, naši južni bratje nimajo pomislekov niti pri objavi takih lastnih izkušenj zdravljenja, vključno z inhalacijami in toplimi obkladki - ...prikaži več raje kot na 'ventilator'. Tam so ljudje bolj povezani z naravo in posledično z zdravo pametjo. Imajo pokončne pope, EU poslance, predsednike in politike, ki upajo zaklicati cesarju, da je nag. V Sloveniji ni niti enega.

  • QSprm 18:56 08.december 2021.

    A zdej bi ugotavljal kaj bi lahko preprecil? Kje ste bili pred letom in pol, ko se je tocno vedelo, kdo je rizicen in kdo bo podlegel, pa ni nihce od te falange radikalnih korona fundamentalistov s prstom mignil. Raje ...prikaži več so se sli bebave predstave lova na jedce bureka. Gladko so zagresili vec kot 4000 zrtev bolestnih ukrepov. Vec kot zreli so za obtozbo zaradi genocida nad delom populacije, ubojev, povzročanja nenamernih poškodb, goljufije in prevar z zaroto.

  • Luksi 23:15 08.december 2021.

    Ker so zdravila ponovno zgolj za nekatere se ljudje poslužujejo ivermektina in ostalih zvarkov kupljenih pri dilerju s sosednje ulice. Če bi vlada delala tako dobro, kot se hvali, bi imeli zdravil dovolj za vse...

  • igorgeus 16:02 09.december 2021.

    marsikaj bi lahko preprecili, pa nikogar ne zanima. recimo smrti kot posledico samomora, lakote, revscine, nasilja,... pa ni videti, da bi to koga posebej zanimalo

  • rd2dmk2 17:22 08.december 2021.

    izraelci so ugotovili da ljudje z presajeni organi ne razvijejo protiteles. zakaj ? jesr ne vem ker nisem od foha. me pa tudi mene zanima zakaj. ampak ti isti izraelci pa predlagajo še četrto cepljenje za te ljudi. jest predlagam ...prikaži večm nekaj. naj se uvede obvezno cepljenje, ampak s predpogojem da se naredi detalen pregled vsake osebe pred cepljenjem in se ugotoi stanje, pritisk holesterol, sladkor, ščitnica, itd , itd, in se na podlagi tega poda mnenje o presoji dovoljenja za cepljenje.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.