Slovenija
14048 ogledov

Slabi podatki: Število novih okužb ne pade, ampak celo raste

Komentarjev 70
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar praufo
    praufo 12:50 12.december 2020.

    a so števc že obrnili, al še nismo prišli do končne številke 2000x10=20.000 , torej dober teden ... 2000x100 = 2.000.000 ... sto dni je enako malo več kot 3 mesece ... , mi se pa zajebavamo s tem že ...prikaži več od spomladi ... kdo sploh še ni okužen? zajebavate folk do konca! ... ker veste, da je večina polpismena z nizko izobrazbo , ki niti računat ne zna ... natega do konca ... zarotnikom je pa škoda milostnega strela , še hitler je bil bolj human, kot pa tale zarotniška mafija

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 13:42 12.december 2020.

      Veliko jih je večkrat testiranih,še posebno rizični poklici... .Samo javna uprava šteje okoli 160.000 ljudi.

    • Avatar praufo
      praufo 14:44 12.december 2020.

      kar mi je do sedaj znano , je virus zadeva, ki napade imunski sistem in celice, ... in organizem naredi samozaščito, al pa je ne zmore in podleže, tudi vročina je del boja proti vsiljivcem ... tale scena je pa ...prikaži več res čudna in ne kaže na virus, oz. je virus, ki se spreminja, drugače ne more bit in nihče me ne bo prepričal , da je to kar iz narave ...

    • Avatar praufo
      praufo 14:48 12.december 2020.

      si okužen, potem spet nisi, čet en mesec si spet , vsakičdrugačen podatek HALO!... pa to ne more bit in zato vsi ti mojstri za viroze dvigujejo roke ... zakaj? zato ker je to poseben izdelek ... seveda je pa ...prikaži več še hujši podatek ta, da cepivo ne bo pomagalo ... oblast nam laže in dela v korist zarotnikov ... to je čisto specialno biološko orožje, ki bo pospravilo toliko folka kot je planirano in nobeni ukrepi ne bodo zalegli

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 16:44 12.december 2020.

      Kot si pogruntal...,zadeva je čudna in tudi majstri zadevi niso in po moji oceni tudi ne bodo kos... .Cepivo je,ampak to je toliko,da folk malo pomirijo.To je cepivo farmacevtske družbe Placebo in Šišmiš... . Zdaj pa imajo polno domov za ...prikaži več starostnike, ki bi se jih z lahkoto prijelo ime ČRNI LES... . In to državnih,da ne bo pomote.

    • Avatar praufo
      praufo 18:35 12.december 2020.

      ja se strinjam, izdelek je ciljno usmerjen in tukaj ni izhoda, nobeni ukrepi ne bodo pomagali , delovali, pravzaprav škodijo, ker nekaj folka bo preživelo, pa ne more delat, ... se pravi še velika gospodarska škoda ... zadeva je specialni ...prikaži več izdelek zarotnikov in kako so naši mojstri dobili informacije, za kaj sploh gre in kaj je sploh s temi testi, ki so na pol zanesljivi ... velik blef in velika zmeda ... o tem ne moremo dvomit

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 18:48 12.december 2020.

      Zarota glih ni... .Je pa zadeva usmerjena proti skupini ljudem in njihovim pristašem z kakšnim bolj čudnim slovesom...,čas bo hitro pokazal razsežnosti zadeve.Škoda,da zaradi mentalnih izrodkov v vseh porah družbe trpijo pošteni ljudje in družine , neoporečni,neškodljivi... .Da so oziroma ...prikaži več še bodo živeli v pomanjkanju.

    • Ender3 18:55 12.december 2020.

      Praufo# zelo realno, trezno razmišljanje !

    • Avatar praufo
      praufo 19:02 12.december 2020.

      malo si se "zakvačkal" , oz. padel v lastno protislovje ... začel si s tem, da ni zarote, potem pa nadaljuješ drugače ... zdej te tvoji "mentalni izrodki", ne vem kdo vse bi to bil (no sej so) in sploh ...prikaži več ne vem kaj imajo oni zvezo s to štalo ... nekdo je odgovoren, sigurno pa to ni naravni izdelek

    • Avatar praufo
      praufo 19:04 12.december 2020.

      vesoljci bomo mogoče preživeli ali pa tudi ne, težko je rečt ... želel bi si, da me odpeljejo na kakšen lepši planet

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 19:42 12.december 2020.

      Aja,sem razumel,da si mislil "zarota" drugače... Kaj v ekonomskem smislu,ali barvi kože... .

  • Avatar ovca
    ovca 11:33 12.december 2020.

    Pa kdaj vam bo prebilo,da je strasenje in zastrahovanje vojna taktika? Ocitno pametnim je,neumni bodo pa se naprej verjeli komandiranju puklastega. Da jih kaplar vodi - katastrofa.

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 11:44 12.december 2020.

      Koliko dobiš na uro...?? Če ni poslovna skrivnost seveda??? Te plača Kamniški klovn?? Morda genialna Bratuškova??

    • alibaba40 11:52 12.december 2020.

      retardirana @ovca, mislim, da se te sramujejo celo ultra levičarji. kakšna taktika teroristka, a resnično misliš, da pri takem številu strokovnjakov nekdo ponareja rezultate. kako pa je v sosednjih državah, tudi vsi podkupljeni? če kdo, potem si ti zrela za ...prikaži več psihiatrično osamitev, očitno uživaš v teh slabih številkah in nabijaš vsak dan enake neumnosti. te ni vsaj malo sram?

    • Naklonsky 13:36 12.december 2020.

      Ovca, butasta: vsak kaplar je boljši od puškokoruznika! Si pa res zabit, da tega ne veš!

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 13:36 12.december 2020.

      @alibaba40,poglej koliko minusov v zelo kratkem času in to brez argumentov... .Je to normalno???🙊😹😂

    • alibaba40 13:59 12.december 2020.

      vse kar je več kot -10 je izjemen uspeh in pomeni zmago nad ultralevičarskimi teroristi in sociopati. to ni več demokracija, to golazen je treba poloviti, ker so s svojim posiljevanjem in nasiljem nad drugimi nevarni za družbo, hkrati so ...prikaži več lenuhi in saboterji velik strošek za proračun. pojmovanje sociale se je izrodilo, ta je namenjena šibkim, ne pa zapitim lenim anarhistom. to je ključ do uspeha, popolna blokada proračunskih sredstev in naj protestirajo do onemoglosti.

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 14:26 12.december 2020.

      Ukinitev RTV prispevka in obvezne čistke v krivosodju s primernimi sankcijami za vpletene člane,v glavnem člane bivšega zločinskega režima ZKS-J... .Pa naj v gradu Hrastovec z Goršetom skačejo v pionirskih rutkah in kapicah.... .Banda bolna,nevredna svojega obstoja!!!!!

    • medolino 14:29 12.december 2020.

      ALIBABA, enkrat neekaj pametnega od tebe cujem, TOCNO TAKO, KOT SI NAPISAL

    • Ender3 15:36 12.december 2020.

      Enaki ptiči skup letajo, v skupini se lažje branijo in všečke zbirajo. Pravi Ivekovi mušketirji 😎

    • medolino 15:45 12.december 2020.

      TI LEVI , KOLK TE PA ONI LEVUHI PLACAJO, DA MESAS DREK in delas zgago, ter siris virus okoli....drzava ti pa daje 400 sociale, potem pa mas cajt za take stvari....tudi kolesarjenje. sedaj ko je malo bolj sveze zunaj bi ...prikaži veči te mogoce ,, VTEGNILO CELO MALO K PAMETI SPRAVIT ,, ali pa tudi ne...

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 18:31 12.december 2020.

      Janša bi moral ob priložnosti na ogromnem TV-ju v EU parlamentu...,da se zagotovi prisotnost vseh poslank in poslancev,še posebej Fajon in Jovanćeva in da jih nagovori,"Spoštovane in spoštovani, do nedavnega je imela Slovenija take politike kot bodo prikazani na posnetku, ...prikaži več po zaslugi takih ljudi kot je kolegica Fajon,... Slovenija še danes ni pravna država,.... .Pusti posnetek iz Youtube,"KMET SERPENTINŠEK" ; "Ivan Serpetinšek-Zenska resnica" in "Serpentinšek(Marjan Šarec) v Kranju"... .

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 18:40 12.december 2020.

      Pa še "AC Lovše-Marjan Šarec na otvoritvi salona v Kranju"... ."FOLK DOBRO SI OGLEJTE NEDAVNEGA PREMIERJA SLOVENIJE".

    • Ender3 18:49 12.december 2020.

      Slovenija ne bo primer pravne države, dokler nekoga, dokazano krivega, ne bodo sodno procesirali in obsodili, samo zato, ker je zaslužen, fiktivni heroj, iz neke bližnje zgodovine. Potem se še ustavno sodišče postavi v bran rekoč, da ostaja na prostosti, ...prikaži več, ker je odgovorni člen strankarske opozicije. Ta je dokazano krivo-razsodje, in te razlike, razume tudi preprost, pošten državljan, te države. Enakopravni smo vsi ?, žal protipravno, nekateri bolj.

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 18:57 12.december 2020.

      Slovenija ne bo verjetno nikoli pravna država,sicer država bo še nekaj časa... . Pa nič JJ,ampak Milan Štrukelj in sodelavci zajedavci... .Kakor kdo gleda,iz katerega zornega kota... .Pa kaj bi se midva sekirala, saj je specialist covid na terenu,pa naj ...prikaži večj se on ukvarja.On bo najbolje ocenil kam in koliko "dobrot"... .

    • alibaba40 19:08 12.december 2020.

      joj,joj, tole bi bilo najbolje izbrisati preden vidi kdo iz EU. kaj si le mislijo o nas, če jim je kdo to prevedel in poslal, zraven pa še fotko psihopatke, ki je dojila psa. in za to protestira prašičerejec jenul ...prikaži več in to financirajo kot kulturo. kakšen umski siromak moraš biti, da se temu smejiš, še slabše od angleškega humorja- to pa je enoumje, da tole levičarji nekritično pokrijejo s svojimi komentarji, samo da je naš in je vse dovoljeno.

    • alibaba40 19:14 12.december 2020.

      @ender ali si dejansko plačani provokator ali pa so te hipnotizirali. o čem pišeš.... na neznanem kraju, ob neznanem času.... tako ste sodili v yugi. celo vrhunskim levim pravnikom je šlo na bruhanje, kako so si tvoji udbovci zamislili tožbo-. ...prikaži več. sploh pa, kdo je že podpisal pogodbo?

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 19:38 12.december 2020.

      Youtube : "Of d rekord-Serpentinšek se je vrnil" in "Ivan Serpentinšek o študentih".😂😂😂😂😹😸

    • Ender3 19:54 12.december 2020.

      alibaba40, saj poznaš moje prepričanje, le kaj se toliko ukvarjaš z menoj ?. To pa, kar podtikaš, je način obrambe nekoga, ki ni imel drugih argumentov, svetoval pa mu je tisti majhen advokat. Drugi v tej zadevi so bili v ...prikaži več sosednji državi obsojeni. Očitno imajo druga pravila pri zagovarjanju ustavnosti in prava. Toliko o našem krivosodju in posameznikih.

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 20:18 12.december 2020.

      Je kdo bil obremenilna priča za Janšo??? Vsaj ena??? Potem pa pride na vrsto pravljičar...,pisec bajk in mitov Milan Štrukelj in napiše,"Na neznanem kraju,ob neznanem času je od neznane osebe prejel neznano vsoto gotovine"... .Mislim,da tako sodbo sestaviš...,to moraš pa ...prikaži več res biti ali expert za uživanje prepovedanih in škodljivih substanc,ali da je nekaj hudo narobe s tvojo glavo,ali pa oboje... .Je to tebi normalno???

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 20:19 12.december 2020.

      Če bi bil pokojni dr.Drnovšek na njegovem mestu,bi bilo po tvoje še zmeraj dokazano??? Si videl morda sodni spis???

  • Avatar lolekbolek
    lolekbolek 13:02 12.december 2020.

    Glede na način na katerega se izvaja testiranje, bi še banana bila pozitivna na korono, tako da ni čudno, da je toliko primerov.

  • Kirka 13:28 12.december 2020.

    Dovolj imam tega s ranja. Že od pomladi se držim se vsega, kar nam je naložila vlada. Ven skoraj ne hodim, če grem pa maska, razkuževanje, razdalja. Ne grem več na sprehod, saj me v gozdu lovijo medvedi ali migranti, ...prikaži več v okolici mesta cigani, ki imajo nelegalna naselja na najlepših lokacijah, po mestu pa inšpekcija. Vlada in NIJZ pa grozijo na podlagi nezanesljivih testov in podaljšujejo agonijo. Naj se bojijo dne, ko bomo ljudje znoreli.

  • Žvižgač 10:39 12.december 2020.

    Erjavec ima rešitev, samo je ne pove dokler ne bo predsednik vlade. Do takrat bo pa kot izgleda brez večine volivcev. Ampak on se ni vrnil v politiko zaradi funkcij v vladi ampak bi samo predsednik vlade rad postal. Dokler ...prikaži več ne razrešijo Gantarja ne bo rešitev, ki bi izboljšale stanje.

  • Avatar right
    right 13:08 12.december 2020.

    še več milijonov za še več hitrih testov, po možnosti že v naprej pozitivnih, prasice voluharske. kam ste pripeljali to stanje, skoraj do psihoze. odstopite vsi do zadnjega ker takih fašistov in luzerjev ne potrebujemo

  • Eddie 12:57 12.december 2020.

    Glede na to, da so se ukrepi izkazali kot neustrezni in glede na to, da nas politika s svojimi odloki drži zaprte kot pse se sprašujem, ali bo kdo odgovarjal za masovno kratenje človekovih pravic? Za teror nad ljudmi? Za ...prikaži več napačno sprejete odločitve, ki tisočem ljudem povzročajo socialno stisko? Izbranci ljudstva delajo z nami, kot s sužnji. Za delo smo dobri, ostalih pravic pa nimamo. Počasi bo treba potegnit kako črto tukaj.

    • Avatar ovca
      ovca 13:53 12.december 2020.

      Eddie,ne primerjaj raje,da je zaprta kot psi. Pse vodimo na sprehod. Ce hojsicu kaj ni prav,bo mojemu psu razlagal o ukrepih. Potem mu bova pa midva s psom na hitro razlozila 😎. Dvomim pa,da mu bo najina razlaga vsec. Sicer ...prikaži več pa pz*de od hojsica ne upa vn nosu pomolit brez,do zob oborozenih varnostnikov...

  • štumbamfirer 14:40 12.december 2020.

    https://www.facebook.com/101017414921399/videos/228348775310564 poglejte kako so testi uporabni

  • Avatar DagobahCitizen
    DagobahCitizen 19:29 12.december 2020.

    Kretenom apokalipse, ki bi radi zapirali zdrave ljudi zaradi mask v vednost. Zaradi lakote in bolezni, povezanih z lakoto, vsako leto umre približno 9 milijonov ljudi. Vir: https://www.theworldcounts.com/challenges/people-and-poverty/hunger-and-obesity/how-many-people-die-from-hunger-each-year/story

  • Naklonsky 13:29 12.december 2020.

    Blesav folk, ni kaj. Levaki in javno hišna TV pa vzpodbuja primitivizem nespoštovanja.

    • Ender3 15:22 12.december 2020.

      Joj, spet paranoja, spet krivi levi, nikoli jim ni dosti, obtoževanja in podtikanja. Le kaj imajo virusne okužbe opraviti z levo-desno politiko, mediji in propagando ?

  • Avatar MS
    MS 11:59 12.december 2020.

    Edini ukrep ki bi ustavil pandemijo na naših nediscipliniranih prostorih je: Prisilna 3 mesečna karantena za vsakega kršitelja kateregakoli od ukrepov! Za ta čas bi izkoristili kapacitete na Povšetovi in Dobu! Res da je ukrep rigorozen a iz izkušenj je ...prikaži več razvidno da covid-kretene nič ne ustavi razen prisile! Nasvetom stroke in moledovanju vlade se arogantno smejejo in z neupoštevanjem ukrepov brezčutno prenašajo okužbe! Ljudje umirajo! DOST JE!

    • igor669 12:31 12.december 2020.

      Bolnice so polne zaradi ustrahovanja.. Ti zgledaš lepo prestrašeno bitje, ki bi teklo v bolnico ob prvem znaku bolezni! Informacija zate.. Stari ljudje umirajo, niso nesmrtni! Bogati ljudje služijo, ko je kriza.. Lahko je to kupovanje nepremičnin za polovico cene, ...prikaži več prodajanje orožja, prodajanje zdravil, kupovanje propadlih firem za drobiž..... In ko se odločijo zaigrat krizo, naredijo to svetovno, vsakih 15 let približno!

    • Avatar MS
      MS 13:08 12.december 2020.

      Igor669, tvoja teorija (zarote) ne pije vode! Neovrgljivo dejstvo je da je posledica covida enormno pešanje svetovnega gospodarstva! Ogromno podjetij zapira svoja vrata, posledično raste enormno število ljudi ki ostajajo brez dohodka! Brez dohodka ni kupne moči! Komu bodo ti ...prikaži večti bogati prodajali svoje proizvode! Brez plasmana svojih proizvodov so tudi ti tvoji bogati obsijeni na propad! Skratka - ne izide se!

    • Avatar right
      right 13:10 12.december 2020.

      kako si umotvornik zahojeni a še dihaš? kaj praviš, kaj bi ti naredil, ti si naše zadnje upanje

    • Marcelko 13:12 12.december 2020.

      MS, ti tudi ne piješ vode, ampak nekaj precej bolj kontaminiranega, zato se spravi v luknjo in tam ždi do epokalipse

    • Avatar MS
      MS 13:30 12.december 2020.

      right, Marcelko saj razumem da je z vašo izobrazbo in IQ-jem nemogoče razumeti kar sem zapisal! Ok toda še vedno se vam ponuja priložnost da ste tiho! Izkoristite jo, kajti če ste tiho vajina neomnost ne bo tako vidna! Pa ...prikaži veča maske gor, in držite razdaljo, cepit vam se pa ni treba - sta "cepljena" že od rojstva!

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 13:46 12.december 2020.

      @MS,saj po minusih vidiš s kakšnimi sogovorniki oziroma s kakšno populacijo ljudi imaš opravka.

    • medolino 14:23 12.december 2020.

      MS in pinkopalinko, prav imatate cepce pa poslat na goli otok kamenje razbijat, pameti tak nebodo meli nikoli.

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 14:29 12.december 2020.

      Tega ni več.... .Danes je moderen grad Hrastovec ali privez na karjolo in vleka po makadamu... .😹😂

    • medolino 14:38 12.december 2020.

      Tak ko so Kitajci delali, popolna omejitev gibanja zunajm koga so pa nasli zunaj pa samo sus...

    • Ender3 15:28 12.december 2020.

      Ne vem, ali govorite o janšizmu ali fašizmu pri tem, ni videti razlike.

    • Avatar right
      right 16:20 12.december 2020.

      debilko, s to tvojo izobrazbo nekaj ni v redu ker jo nabijaš, kot nabijaš te tvoje omejitve in ukrepe. predvidevam, da si vsaj 2x dr. doc. in prof. koliko sem se zmotil?

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 16:22 12.december 2020.

      Govora je o šarcizmu,fajonizmu, razblinjenemu prdcu iz murgel in krivosodnikih v pionirskih ruticah in kapah in Norćeve ulice 9.

    • maresem 16:23 12.december 2020.

      MS, ne vem zakaj si vedno deležen toliko minusov in to ob vsem tvojem vesoljnem znanju in prepričanju? Jaz bi se na tvojem mestu malo vprašal.

    • Mesija 16:27 12.december 2020.

      Pinkec, ti si zagotovo pravo merilo za pravo populacijo, to ne dvomim in še tvoji podrepniki, ki v nebo vpijoč kričijo a vaš glas se ne sliši daleč.

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 16:33 12.december 2020.

      @MS je dokaz,bolje rečeno dokazal,da je Slovenija Silicijeva dolina budal.Bolj,ko človek pravilno govori,slabše je... .In to se kaže v vseh segmentih... .Na tem portalu, službah,sestankih... .Kjerkoli!!! V Butalah je že stoletja vse po istem kopitu,je taka sorta ljudi... .Tudi,če državljan ...prikaži večn Butal ne razume kaj govoriš,ali še slabše,sploh ne ve o kakšni zadevi je govora....,važno da je proti,da je del večine.

    • Avatar MS
      MS 16:50 12.december 2020.

      maresem, vesel sem vsakega minusa vas covid-kretenov, saj vsak posebaj dokazuje kako vas moji neovrgljivi argumenti spravljajo v nemočeno besnilo! Dajmo kretenčki, če nimate argumentov se pač potolažte z minusi in žalitvami! Ajde kretenčki!

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 17:43 12.december 2020.

      Youtube : "Magnus Novak E03-Milan Kučan".

    • maresem 18:47 12.december 2020.

      Če boš preživel, kar dvomim, boš že ugotovil, kdo je kreten, pa srečno....

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 18:50 12.december 2020.

      @maresem,kaj zdaj,je pol virus?

    • Avatar MS
      MS 18:53 12.december 2020.

      Pinko, primer maresem je tragičen! Ta človek se tudi sam s seboj ne strinja!

    • maresem 18:55 12.december 2020.

      Pinko in MS glumpec, to lahko sprašuje samo bedak, kot si ti Pinko. Kdo pa trdi, da ni virusa? Ne poznam nobenega. Kar je pa vse ostalo povezano z njim, pa z bedaki, kot sta vidva nima smisla komentirati.

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 18:59 12.december 2020.

      Minuto nazaj sem odpisal,pa imam že 6 minusov... .

    • Avatar MS
      MS 09:47 13.december 2020.

      1) maresem, je zapisal: "... z bedaki, kot sta vidva nima smisla komentirati." @ ==> maresem to je prav beden izgovor za pobeg ko nimaš nobenega argumenta s katerim bi lahko ovrgel moje trditve! Edino kar zmore tvoj bedni um ...prikaži večm so minusi ki jih v svojem besnilu deliš in še primitivne žalitve! To je tvoj domet! No zberi se in poskušaj z argumenti rušiti moje trditve! Le daj! Čakamo!

    • Avatar MS
      MS 09:50 13.december 2020.

      2) Moji argumenti za maresema: 1. Če držiš distanco prenos ni mogoč! 2. Če nosiš masko drugega ne moreš okužiti! 3. Če razkužuješ in redno umivaš roke ščitiš sebe in druge pred okužbo! 4. Če se ljudje ne zbirajo nezaščiteni ...prikaži več in v večjih skupina prenos ni mogoč! TO SO PREDPISANI UKREPI! In če bi vsi te ukrepe dosledno sprovajali kmalu nebi bilo več prenosa okužb!

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 10:25 13.december 2020.

      Kdo bo pol pil v garažah,hišah,stanovanjih... In še nekaj sem opazil.Opazil sem,da Slovenci večinoma upoštevajo ukrepe, Jugovići pa večinoma ne!!! Mogoče,zdaj malo bolj gledajo,zaradi kazni... .Drugače se večinoma požvižgajo na ukrepe.

    • medolino 10:42 13.december 2020.

      IMAMO MED slovenci tudi take, lahko samo tu gor vidis, takoj ves...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.