Avto
203 ogledov

Slabo stanje na področju vgradnje avtostekel

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 09:27 01.junij 2015.

    Zakaj ne napišete, da je to oglasno sporočilo za carglass?? In kaj je tle slabo vgrajeno?? Avto ni bil primerno vzdrževan in je okoli tesnil oz. stekla zacel rjavet, je dost takih na slovenskih cestah pa se brez problemov vozjo! ...prikaži večo! !x menjal steklo pri njih in nikoli več! Hvalijo se kolk so oh in sploh a na koncu mi je puščalo in niso hotel priznati napake! Pa povrh vsega so mi računal original, vgradili pa ponaredek!

  • Mc Mcmarco 13:25 02.junij 2015.

    In kje ste dobili podatek, da vetrobransko steklo predstavlja 34% trdnosti karoserije??? Čeprav ste po izobrazbi novinarji, dajte vsaj malo logično razmišljati. Če pa vam je ta podatek posredoval naročnik oglasnega sporočila carglass, pa naj to trditev podkrepi s kakšnimi ...prikaži veči strokovno podprtimi analizami. Na žalos nismo vsi "cukrpekari", da bi vse verjeli...

  • Tomi Gönc 12:41 01.junij 2015.

    meni je Carglas zamenjal vetrobransko steklo tako, da so nanesli preveč lepila, nato pa je ob uporabi brisalcev, kovinsko držalo brisalca drselo po vetrobranskem steklu, kar je povzročalo neznosen rezek zvok. Vožnja v dežju je bila neznosna. Ob naslednji menjavi ...prikaži več pa so ga spet "zaštrikali" , na notranji strani ob desnem stebričku..spet preveč lepila... katastrofa in sramota za Carglass. PS:Tale neodvisni strokovnjak lahko dobi ta moj cvileč video! Pa naj si še naprej delajo reklamo!!! da ne govorim o ne-originalnem vetrobranskem steklu....

  • Xerxes 14:37 01.junij 2015.

    Izpust CO2 je 10x manjši? Bučke! Torej naj avtomobilske tovarne sedaj vgrajujejo stekla kar pri naročniku reklame, pa ne bo težav z EU normami o izpustih?G.P. - Sram naj vas bo ali zaradi neznanja ali pa zaradi hudega podcenjevanja IQ bralcev.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.