Slovenija
27 ogledov

Slabo vreme odneslo polovico zaslužka

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Zala
    Zala 00:18 13.januar 2016.

    Naši vedno jamrajo, enkrat je krivo vreme, ker ni snega, drugič vlada, ker so otroci imeli eno leto istočasno počitnice po celi Sloveniji ..... ...... skratka, vse drugo je krivo, samo oni z svojo nedejavnostjo in buljenjem v nebo, kaj ...prikaži več jim bo Bog poslal, ne oni niso krivi za nič. V tujini smučarski kraji "živijo in služijo" poleti in pozimi. Naj se vprašajo zakaj hodijo/hodimo tja in ne ostanemo doma. ... .... .... Koliko se nas vozi mimo Kranjske gore na Višarje, pa tam ni nič posebnega, ampak svojo vasico skrbno čuvajo in je ne uničujejo z betonskimi spakami, ponudba je vedno brezhibna, ljudje prijazni, zaradi psa nimamo nikoli problema, parkirišče brezplačno in prostorno ..... ja, turizem so ljudje!

  • Avatar čavez
    čavez 09:17 13.januar 2016.

    Koruzo naj gredo sadit ne da jamrajo da ni snega pa da ne morejo živet itak je že vsakemu bedaku jasno da ga je vsako leto manj.Bolje bi bilo če bi ta denar ki ga investirajo v vlečnice in ...prikaži več podobne neumnosti, investirali v rastlinjake bi bila večja korist.

  • jakec1575 23:35 12.januar 2016.

    Zima se sicer pomika vedno bolj vpomlad pa vendar. Vsako vlaganje pod 1200m je popolna neumnost in metanje denarja skozi okno. Lokalno gospodarstvo? V tujini mnoga smucisca cez poletje naredijo več prometa kot pozimi. Pri nas pa vsi cakajo sneg ...prikaži več in mraz. Če tega ni pa slaba letina. do nadaljnega se podnebne spremembe ne kazejo v obratni smeri ne glede na to ali verjamete v CO2 ali v sončeve cikle in opletanje Zemlje. Naslednjih 10 let bo treba pametno vlagati predvsem pa iskati potenciale v poletju. Sam za to je potrebno malo več sistemskega pristopa. Pa brez zamere.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.