Magazin /magazin/vip
31734 ogledov

Slakonja, zmagovalec Eme, komentiral, ali je imel res prednost pri zmagi

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pierre 09:37 02.februar 2025.

Jože Privšek se obrača v grobu!!!!! Kakšno sranje tale Ema....

luckyss1 07:35 02.februar 2025.

Zakaj Klemnu ne bi uspelo kar je Zelenskemu?! Ta je na pravih volitvah zmagal z imenom stranke s katero se je v komediji norčeval iz sistema in volitev.. Klemen je podobno naredil z Evrovizijo... :D

• thec 09:46 02.februar 2025.

Klemen kot voditelj ni napačen, ampak s to pesmijo bomo (ponovno) na repu Eurosonga...

Garancija 09:44 02.februar 2025.

Škoda je tja hodit in se blamirat,za nas še slišal niso v evropi,ker so sami buzeranti

• dejan05 10:41 02.februar 2025.

luštna izvedba lepega in ganljivega komada , primerne za ne vem kake kake specifične priložnosti, me katere pa evrovizijo ne uvrščam . evrovizija je cirkus, šokiranje, primitiv zabava, štos, temu primerno občinstvo bo nepotrebno zamoril s to svojodružinsko travmo, ki ...prikaži več tja ne sodi. je pa spodobno kot mora bit ob naši zaplankanost

StarMačk 11:52 02.februar 2025.

Ne baladi sami, ne izvedbi ne moremo kaj dosti očitati, sploh pa ne kvalitete, pa vendar je tu pomembno vprašanje kakšen odziv evrovizijskih glasovalcev bo prejela!? Osebno se bojim, da smo s favoriziranjem dveh izvajalcev pred EMO samo, oba sta ...prikaži več potem tudi prišla v finale, (spet) malce brcnili mimo!? Če že, bi v finalu raje izbiral med KiKi O-ou in RAI Frederick's Dead, ki mogoče res ne premoreta toliko glasbene kvalitete, zato pa paket več evrovizijskega šmeka kot obe finalistki!? Sicer pa???

• Nevica 08:05 02.februar 2025.

Slovenske pesmi Slovence dosegajo običajno na drugačen način kot Evropo in stalne Evrovizijske gledalce, ki so večinoma iz LGBT vrst. Pesem je čustvena a ne vem če bo v resnici dosegla ljudi preko meje. Morebiti bi potrebovala bolj razkošen aranžma ...prikaži več in bolj posebno odrsko predstavitev...naši glasbi kronično očitavajo monotonijo, cel svet čaka, da komad doseže izrazit vrh, pri nas je pa takrat pesmi konec.

• leonardo 09:46 02.februar 2025.

Kakorkoli, nisem poslušal niti gledal EME ampak, ko sem za hec odprl Slakonja se mi zdi, da je po dolgem času nekaj kar bomo poslali na Evrovizijo užitno. Po mojem ni slabo, je pa tako, kolikor ljudi toliko čudi, kajne?

• kulic 06:04 04.februar 2025.

Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 24 urah. Za vse vaše finančne težave sem vam še naprej pripravljen pomagati. moj kredit je odprt za posameznike in podjetja, ki so sposobni spoštovati pravico do financiranja in pogodbo, ki ...prikaži več jo bomo morali podpisati. kontaktirajte me po e-pošti: kulicadila6@gmail.com Whatsapp: +1 757 201 5057

• Vanessaio5175 00:05 19.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Nevica 05:05 04.februar 2025.

Mi vemo kaj se dotakne nas, Evrovizija pa je za Slovence velika uganka, vendar je precej jasno, da se z njo ukvarja predvsem LGBT, tako pri nastopajočih kot pri glasovalcih...in zato Evrovizija ne more več ustvarjati svetovnih glasbenih zvzed...in jih ...prikaži več tudi ne. Zato se z njo ne smemo obremenjevati, ker nima smisla. Evrovizija je vedno nekako čudno spolitizirana....

• Kmodri_ 13:44 02.februar 2025.

Sijajni freak Show! Prava popestritev nad nastopajočimi, ki so ušli iz Polja....

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.