Šport /sport/zimski-sporti

Slatnar razkril dogajanje na vrhu skakalnice ter brutalno udaril po Švicarju

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 22:05 26.januar 2026.

bom takole dejal.. 10 ekip po 4 ljudje in to se naredi ravno najboljšemu ta hip. ravno njemu, ki jih deklasira ,pa magari če bi samo z eno smučo skoču. 40 ljudi pregledujejo, 40 parov smuči ne zadane nobena marela. ...prikaži več. podre parazol dilce ravno enemu. ma če je to naključje naj se neha špilat loto. bom pa dejal tole. merkajte se na OI. kako bodo udrihal pod pas..merkejte...ne šublar v roke. mikrometer. pa vse šeskrat premert, pa če fis nima kamer naj jih pa slo ski nabavi in snema. vse. tud na wc-ju

metod7 21:46 26.januar 2026.

Čisto v redu je, da se napiše, da so med funkcionarji tam pičke, ki se bojijo, da bi jih Domen spet "pojedel"... Hinavci frdamani!!!

• jakec1575 06:48 27.januar 2026.

jaz sem se ze pred leti naucil, da germane nacela minejo, ko zgubljajo. takrat so sciavi slovani drugorazredni. sportni fairplay je popolnoma zatajil. preprican sem, da ce bi slo za germana, bi bilo Ja ja ja.

• cigomigo 22:24 26.januar 2026.

če bi slatnar hitreje tekel bi Prevc še lahko skočil Če je kriza tečeš na vso moč

StarMačk 23:19 26.januar 2026.

Butl, Slatnar je tekel kjer je lahko, na vrh Oberstdorfske letalnice pa skakalce in osebje peljeta 2 dvigali. Slatnar je moral najprej počakati, da se je dvigalo z vrha spustilo, poleg tega kot je povedal, pa dvigalo gor pelje zelo ...prikaži več počasni. Včeraj sem še verjel, da je šlo za splet nesrečnih okoliščin, danes po tej Slatnarjevi pripovedi, pa se sploh ne bi čudil, če bi kdo po namerni "nerodnosti" sklatil Domnove smuči!? Neverjetno pa je, da posnetka varnostne kamere ni, kot so povedali našim!?

• slavauk22 20:49 26.januar 2026.

Koliko časa bomo brali še o teh smučah…🤦🏻

• mateja04 21:07 26.januar 2026.

Kaj ti počneš tukaj? Še nisi na fronti? Si dezerter???

• slavauk22 21:17 26.januar 2026.

kako veš da nisem.......... zgleda da ne veš da obstaja mobitel.........

• Toma 23:26 26.januar 2026.

On je na varnem v rezervatu za ograjo ;-)

Ruska_Zmaga 06:46 27.januar 2026.

Koliko časa bomo še brali tvoje primitivne komentarje?!!! To je retorično vprašanje!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.