Slovenija
115 ogledov

Slepa e-pošta in zvonenje telefonov v prazno

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tecumseh_1975 08:38 03.september 2015.

    Nič ne boljše dokler sestra v sprejemni igra tetris zraven pa ji telefon zvoni v prazno. Še na potiho ga je dalal v pričo mene. Sprejemna sestra nima nobenega drugega dela kot sprejemati paciente pa tega ne delajo.

  • Avatar mike1968
    mike1968 10:00 03.september 2015.

    Grozljivo je, da moraš včasih celo dopoldne klicati v ambulanto, da se "gospa sestra" sploh oglasi....

  • tecumseh_1975 13:59 03.september 2015.

    problem je v tem da so tako navajene in niti ne vejo kaj je to "probremenjen". Za njih je pač to kar delajo preveč in tako to prodajajo naprej.

  • mijaliza 09:33 03.september 2015.

    V praksi poteka to takole.....elektronsko prijavljanje sploh ne obstaja v nasem zdravstvenem domu, ce pa ze je pa v tej obliki da se narocis ko prides v ambulanto ti pa sestra zabrusi da nisi narocen in da nimas kaj tu ...prikaži več delat. Ce grem se korak dalec klicem kot nor v ambulanto zobozdravnice da se narocim....seveda v njihovem delovnem casu. Se nihce ne oglasi pa vedno odzvoni do konca....ker se moram narocit grem v ambulanto cakam eno uro da pride sestra vn ( na vratih napis zaradi delovnega procesa ne trkaj na vrata), ko pride ji povem da bi se rad narocil ker se na telefon nihce ne oglasi pa se mi v obraz zlaze da imajo vkljuceno tajnico kjer pustim podatke pa poklicejo nazaj....banda lazniva ce telefon odzvoni do konca se nobena tajnica ne dvigne.......tako da ja se bolj jim je potrebno rit odbasat za nedelo

  • Pepe007 08:34 03.september 2015.

    Verjetno je eno neko reč zapisati v ZAKONU, drugo pa je uskladiti ostalo zakonodajo, da bi bilo možno reč izvajati. En zakon nalaga dodatno delo, drug pa prepoveduje zaposlovanje (ZUJF). To je skregano z logiko. Če doslej niso imeli dovolj ...prikaži več dela, naj zaposleni in bivši zaposleni vrnejo del plač. Če pa so imeli, pa naj tisti, ki piše zakon razmisli, kako se to da izvajati. Naročanje po telefonu / mailu tudi ne more biti delo za medicinsko sestro. To je delo za administratorja, ki ima lahko samo uspešno končano OŠ in ima odlično znanje slovenskega jezika.

  • Smesko 10:01 03.september 2015.

    Preobremenjene sestre? Hahaha, kje pa? Jaz je res še nikoli nisem videl pa sem veliko po zdravstvenih domovih in bolnišmicah... Vidim pa kako se vlečejo po hodnikih, klepetajo vse mogoče, kofetkajo,... Nekega resnega dela zaradi katerega bi bile preobremnjene res ...prikaži več še nisem opazil in res ne vem, zakaj se to vedno omenja... Pa naj jih kdo že posname s skrito kamero pa to predvaja če same mislijo da je to kar delajo to kar bi morale delati in je preobremenitev. Saj ne rečem, lahko da so kje kakšne preobremenjene, ampak tega je tako malo da takim bi lahko dali po 2 sestri za pomoč, ki nimata kaj za delati drugje... Zdravniki pa niso kaj dosti boljši... Dokler ne bodo plačani tako zdravniki kot sestre po določenih kriterijih (anonimna ocena pacienta po obravnavi, število pozitivnih zdravljenj - torej koliko pacientov je uspešno pozdravil,...), toliko časa se bo nesposobnost nadaljevala...

  • jakec1575 10:39 03.september 2015.

    Govoris na pamet. Moja izkusnja z e-narocanjem je brez madeza. Stvar deluje. odvisno od zdravnika, sestre in zavoda. Taksni tudi vrst nimajo in lahko vmes brez tezav sprejmejo tiste akutne, brez narocanja. Ocitno nekje deluje, drugje pa ne. Torej naj ...prikaži več se preveri sistem,zakaj nekje ne deluje, doloci normative in basta.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.