Svet
13237 ogledov

Slovenca sredi noči ujeli pri prepovedanem: "Nisem vedel"

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Suli 08:42 25.maj 2025.

Vzgojeni po principu anarhije - permisivne vzgoje, ki ustvarja duševne invalide in se je izkazala za škodljivo do družbenih vrednot.🤔

• Idioti 10:45 12.maj 2025.

Lovita na dah , stara mačka , pa ne vesta !!! Ej , koga imata za norca . Zaželela sta si ribe za kosilo in sta šla v vodo . Tko je najboljše , da tisti , ki vzamejo jadrnice ...prikaži več v čarter , seboj vzamejo enega potapljača in ni problema za ribe na mizi. To da sta prespala v kombiju ni relevantno , kajti policija te mora zjutraj dobiti da spiš , ko ti ob 5 h potrkajo na vrata .

• resnica12345 19:07 14.maj 2025.

Nevzgojeni Slovenci in tako iz generacije v generacijo. Starši, mladina, vsi pijanci ali pa na drogi, delali pa bi bolj malo, ampak za vse pravice in lumparije pa vedo in kako zaobiti zakon oz. si zakon kar sami jemljejo kot ...prikaži več se jim zahoče. Zaradi tega primitivizma sem tujci vse manj hodijo. Po svetu ne slišiš mladine, ki po ulicah kar kriči in vrešči, tako kot je to pri nas, posebej še dekleta, kar kaže na njihovo zakompleksanost. Vsakič ko sem na morju, Slovence na veliko zaobidem.

• Antivaxer 06:48 15.maj 2025.

Podvodni ribolov je lahko zelo drag šport:)

• resnica12345 18:57 14.maj 2025.

Vedno, ko se kaj piše o Slovencih, skoraj nobenega komentarja, saj vsi delajo isto, kjerkoli se pojavijo, beri delajo vsem sramoto. Seveda se svojega primitivizma ne zavedajo, potem pa še lažejo in se poskrijejo v mišje luknje. Pri teh dveh ...prikaži več naj hrvaška policija preveri, kdaj sta rezervirala sobo preko Bookinga, saj sta lahko to naredila po tem dogodku, da se s tem zaščitita, da nista spala v avtodomu.

• sebastjan9 23:40 26.maj 2025.

Piše se večino o folku s podarjenim državljanstvom sramoto nam dela čefurjad katera se legalno izdaja za slovence, vse to pa jim je zagotovil murgelški škrat kučko, ni slovenca na Vić in ga ne bo, to je samo delovna sila ...prikaži več pa še ta ni vredna da jo pes poščije

• sebastjan9 23:32 26.maj 2025.

Jaz zaobidem cel balkan najhujši smrad ti je kot srbije in bosne, hrvati pa niso nič boljši, ker smo alovenci tako nekulturni bi se vprašu kaj majo od kulture na balkanu in zakaj so mi jeben balkan naselili v ljubo ...prikaži več domovino, vse natrpat na živino transport pa marš kjer vam je mesto, čefurjad nehvaležna;)!

• Kevinuo5022 17:02 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• rd2dmk2 12:43 11.maj 2025.

ma ja ni vedel. včasih s ljudje rekli noč je za spat. kar prevedeno pomeni, da kdor ne spi dela lumparije. za take , točno take, bi bilo potrebno obnovit goli otok.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.