Svet
10001 ogledov

Slovencem na Hrvaškem visoke denarne kazni

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ToSmJest 10:30 12.avgust 2025.

Pred nedavnim me je vrglo na rit, ko sem našel, da v Sloveniji in na Hrvaškem celo za efoil veljajo ista pravila kot za gliserje. Rabiš registracijo, izpit in ne smeš foilati blizu obale. Takoj ko pa daš tisti e ...prikaži več stran in vzameš wingfoil, je pa vse dovoljeno. Hitrosti so v obeh primerih podobne, le da imaš z efoilom več kontrole.

karjola 19:05 11.avgust 2025.

Grčija je cenejša

• SlavkoKrizman 20:56 11.avgust 2025.

kaj ima Grčija z nedovoljeno vožnjo s gliserji?

• Tupamaros 23:55 11.avgust 2025.

Calabria je zakon.

• tlacan 00:48 12.avgust 2025.

Pravilno! Kazni bi morale biti še višje in tudi pri nas. Saj kazni so a očitno jih premalo delijo, Večja Italijanska barka je glisirala 20 m od obale skozi rezervat Ronek, kjer je prepovedana plovba z motornim pogonom. Na barki ...prikaži več dva starejša tipa držala mladenke za rit namesto, da bi gledala kot plujeta. Sreča, da ni blo nobenega v vodi na njihovi ruti. Takim bi morali tudi barko zaplenit, ker je kazen zanemarljiva za njihov žep.

• mb 07:16 12.avgust 2025.

edino pravilno. še premalo kontrol. enako pri nas

• Gargamel1 09:35 12.avgust 2025.

Od kdaj je mimo rta Ronek prepovedana plovba? kolikor jaz vem, je prepovedano sidranje.

• tlacan 11:03 12.avgust 2025.

@Gargamel1; Poglej na ta naslov https://parkstrunjan.si/aktivnosti/plovba/ ali poišči uredbe, ki določajo plovbo v Slovenskih teritorialnih vodah. Žal je dosti brezobzirnih posameznikov, ki ne vidijo dlje od nosa, ko ne gre za njihovo osebno korist.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.