Slovenija
54 ogledov

Slovencem pol milijona dolarjev

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tudbognasvečnereši 21:03 17.december 2016.

    Bravo Tine ++++++++++++++++++++++++++

  • Avatar praufo
    praufo 11:16 20.december 2016.

    kdaj se bo slovenija zaprla tem globalističnim parazitom ... če ne drugega sadimo svoj krompir, fižol, solato in tega jejmo, pa začnimo delat železnico in kasssirrraaaajmooo ...

  • allstarr111 00:41 18.december 2016.

    to jest tumbam parim znancem že nekaj let, ponavad vsakič po takih objavah in vedno istim glupsonom, niso oni dobil keša na lepe oči za razvijanje oz proizvodjno, te start up fore so v bistvu nov MREŽNI marketing v bistvu, ...prikaži več nekdo nekaj kupi čeprav se še niti proizvajat ni začelo večinoma obstaja en ali celo dva prototipa, največkrat pa samo datoteka 3D oblikovnega programa in konec.

  • Tine123 19:11 17.december 2016.

    Dajmo nekaj razčistit nerazgledneži.Denar ni naložba pač pa nakup v naprej. Večinoma se tega poslužujejo večje verige, ki potem dajo te produkte na svoje police.Tisti prvi dan ko so dobili "oh in sploh" je bil njihov lastni ...prikaži več vložek, da so kao pokazali trgu, da se ljudje zanimajo.To ni investicija, pač pa nakup produkta, denar ni za slovence, pač pa za ameriško firmo, ki jo morajo ustanoviti (če pa uporabljajo bypass, bodo pa itak še ob dodatnih 20% denarja, kar pa pomeni, da so mulci že avtomatsko propadli).tako ali tako večina slovenčkov laže, da so nekje nekako dobili 10 milijonov, pa 5 pa 10k .... vse so nepreverjene informacije in le marketing poteza, čeprav laž...torej, da je nekdo prodal produkto za par sto tisoč ni nobe oh in sploh uspeh, pač pa stvar manipulacije, fantje že vedo o čem govorimVi na zurnalu pa se le malo začnite učiti in preverjati kake bedarije pišete.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.