Slovenija
56 ogledov

Slovenci smo lani med vsemi državami EU najbolj zatisnili pas

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:28 09.julij 2015.

    Me prav zanima kdaj bojo nardil novo raziskavo o neenakosti..nekak od začetka krize so jo nehal delat ..le zakaj? Bili smo na samem vrhu po enakosti, vprašanje kje smo zdej. In vprašanje kdo bo odgovarjal če se je neenakost povečala. ...prikaži več Verjetno nihče! V naši državi tako nihče nikol ne odgovarja ker je vedno kolektivna odgovornost in potem noben dejansko ne odgovarja.

  • jakec1575 13:38 09.julij 2015.

    Edini merodajen podatek je kolikšno je razmerje stroški in rezultati. Absolutno brezveze je stiskati, če to ne izboljša sistema in ga sili v razpad. Načeloma varčevanje sčisti plevel od kulturne rastline, a žal v Sloveniji temu ni tako. Edino merdajno ...prikaži več merilo je koliko Prispeva JS k BDP glede na stroške z njim. Vse ostalo je brezpredmetno. Da pa ne pluvamo le po naših sistemih. Greznic problema so velike države EU in Bruselj. Plačujemo v EU proracun mastne denarje, hkrati pa nam te zarejene, da ne rečem kaj, diktirajo krčenje pri tem pa sami bolano avantgardno-elitisticne privilegije. Belgiji je super, ker gre v potrosnjo in njihovo gospodarstvo. Kaj imamo pa mi od tega? Vcasih se mi zdi, da je biti samostojen sicer polno strahu ampak veliko bolje, kot biti periferija. Mi smo prekleti utah EU.

  • c1305166 12:21 09.julij 2015.

    ... in sedaj se cedita med in mleko.

  • Janez_53 13:06 09.julij 2015.

    Kakšno slovenščino pa uporablja pisec članka? Od kdaj ZATISNEMO pas??? Običajno ZATISNEMO OČI, PAS PA ZATEGNEMO.

  • Janez_53 13:08 09.julij 2015.

    Nihče ne odgovarja zaradi tega, ker je naša zakonodaja tako luknjasta in pisana na kožo lopovom in nesposobnežem, da se skoraj vsi ob pomoči povprečnega odvetnika izvlečejo!

  • Ferluci 14:04 09.julij 2015.

    Kako bi šele bilo, če pasu ne bi zategovali. To je samo rezultat nesposobnega vodenja države v preteklih obdobjih in danes. Dejstvo je, da več kot ustvariš ne moreš porabiti in konec! Ekonomsko načelo zastonj kosila pač tukaj drži kot ...prikaži večt pribito. Za vse napake in zavoženost slej ko prej plačaš - bodi kot posameznik ali država! Motite se tisti, ki verjamete da bo jutri bolje. Lahko bomo veseli, da bomo obdržali standard kot ga imamo.

  • dragec 06:31 10.julij 2015.

    Gremo v Grčijo na dopus????

  • Papaja Popi 15:35 09.julij 2015.

    Grki nas res imajo za norcaOdlično mike1968

  • Xerxes 15:27 09.julij 2015.

    in?

  • dezurni 16:10 09.julij 2015.

    Spoštovani!Ne bo držalo. Tako pravi slovar slovenskega knjižnega jezika:zatísniti -em dov. (í ȋ) 1. s pritisnjenjem česa, stisnjenjem narediti kako odprtino v čem neprehodno: zatisniti komu usta z dlanjo; zatisnil si je nos zaradi smradu; ...prikaži več s prsti si je zatisnil ušesa, da ne bi slišal poka / prišel je od zadaj in mu zatisnil oči z rokama zakril // navadno v zvezi z oči zapreti: zatisnil je oči, ker je hotel spati / zatisniti mrliču oči pokriti jih z vekami2. nar. zategniti: vrv, ovito okoli rok, so mu zatisnili; zatisniti si kravato● zatisniti oko, oči ekspr. vso noč ni mogel zatisniti očesa zaspati; ekspr. profesor včasih zatisne (eno) oko, če dijaki prepisujejo se naredi, kot da ne opazi; pri izdajanju dovoljenj je večkrat zatisnil oko spregledal kako pomanjkljivost; ekspr. za vedno je zatisnil oči umrl je; ekspr. zatisniti (si) oči pred resnico ne hoteti je spoznati, priznati; morali si bomo zatisniti pasove se odreči določenim dobrinam

  • Avatar mike1968
    mike1968 14:50 09.julij 2015.

    Koga imajo za norca Grki oziroma njihovi voditelji? To vprašanje se mi pojavlja že zadnja dva oziroma tri tedne. Izhajal bom iz dveh meni poznanih življenjskih.......NADALJEVANJE NA:http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/133789/koga-imate-za-norca

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.