Pozdravljeni, moje ime je Kristene Bella, stara sem 60 let in trenutno sem bolna. Glede na svojo starost in trenutno zdravstveno stanje bi rada donirala 320.000 € za svojo nepremičnino. Imam veliko vsoto denarja, ki bi vam jo rad dal… ...prikaži več na razpolago z donacijo, da bi lahko izvajali dela dobre volje.
Če vas zanima, pišite na moj e-poštni naslov: kristenebella@gmail.com
Če bi živeli kolikor toliko normalno, se ne bi bilo treba nobenemu bati za življenje, tako pa...
Najbolj zaje*** kriminalca,da o njem ne pišeš ničesar
Lahko vzameš Slovenceljna iz Slovenije, ne moreš pa vzet Slovenije iz Slovenceljna.
Tole se pa bere kot kriminalka. Pripomnim še, da pošteni ljudje pač nismo v zaporih in ne trepetamo, da bi nam kdo stregel po življenju.
🍓 Seks klepet s pravimi dekleti 18+ 👉 𝐖𝐖𝐖.𝐘𝐄𝐒𝟒.𝐅𝐔𝐍 💦 id04551704
Pozdravljeni, moje ime je Kristene Bella, stara sem 60 let in trenutno sem bolna. Glede na svojo starost in trenutno zdravstveno stanje bi rada donirala 320.000 € za svojo nepremičnino. Imam veliko vsoto denarja, ki bi vam jo rad dal… ...prikaži več na razpolago z donacijo, da bi lahko izvajali dela dobre volje. Če vas zanima, pišite na moj e-poštni naslov: kristenebella@gmail.com