Svet
14269 ogledov

Na Krku iščejo Slovenca, ki je tako brezsramno parkiral avto

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sam1 16:18 02.maj 2025.

Če je slovenski pravnik zastopal hrvaško stran in nepooblaščeno pridobival informacije tujih vozil za pošiljanje ogromnih kazni,ko je parkirni listek pretekel za kakšno minuto,ni hudič,da ni sposoben poiskati lastnika,ki je parkiral na zelenici in pobrati %......

• matjaz958 16:02 02.maj 2025.

Glede na to da je land rover, je ziher obtičal na zelenici zaradi okvare.

Leon 17:55 02.maj 2025.

Očitno lastnik tega terenca vsakodnevno parkira na podoben način v Sloveniji zato ni pošteno, da ga kaznujejo na Hrvaškem . Tudi HR je del EU . On je žrtev birokracije . Najel bo mafijskega odvetnika in tožil redarje.

• sandi76 19:58 02.maj 2025.

Zakaj naši novinarji skrivajo tablice, medtem, ko jih drugi brez problema objavljajo ??? Ali je namen zaščititi bedastega lastnika avtomobila ??

• bi_ba 21:06 02.maj 2025.

Pol dneva je bila na tej strani normalno vidna zadnja tablica, šele kasneje so jo zameglili, tako da se je dalo ugotoviti lastnika.

• Bizgec 21:24 02.maj 2025.

Mja. Saj je še sedaj vidna (vsaj v trenutku pisanja tega komentarja) - povezava na FB jo pokaže v necenzurirani obliki. Tako da izpade še bolj šalabajzersko.

• ba8890d1fa7aafb2f9780fb1d3328a0a3fdc9664 19:20 02.maj 2025.

Me čudi zakaj tamkajšnja policija ne bi mogla posredovati podatkov o lastniku in se ga poizkuša izslediti na ta način??? Je možno, bi bile na vozilu tablice, ki mu ne pripadajo? Glede kje je pustil avto tudi verjetno? Če to ...prikaži več drži bodo podatke prej izsledili (ugibam) na Kosovu, Makedoniji, kot pa območju na tablicah ali drugje v Sloveniji!? Sicer pa tudi gospodična na fotki, ki očitno na ta avto daje obvestilo o prekršku, spominja prej na vse drugo kot na nekega uradnega občinskega redarja!?

• bi_ba 17:05 02.maj 2025.

Lastniku ta kazen pomeni drobiž, parkiral je pa le udobno. Kaj na Krku nimajo pajkov? Zaslužili bi lahko dobro in malo sitnosti bi pa lastnik le imel. Seveda pa bi kazen morala biti od 2000 € naprej, glede na mesto ...prikaži več parkiranja. Mogoče bi bil potem red.

• 1b4b659b447ea4423d635cd3962ce3b7184d62e4 17:28 02.maj 2025.

Pavle Rupar je šel na morje, da si opomore od driske in kozlanja, ampak zgleda je bla bolezen hitrejša, kot njegovo parkiranje??

• Facja 16:59 02.maj 2025.

jekleni kaco?

• SlavkoKrizman 22:03 02.maj 2025.

Iz Hrvatije sem dobil kazen po pošti v enem tednu...In sedaj mi tile naši kvazi novinarji serjejo, da tega parazita ali amebe pa hrvatarji nemorejo najti....

NickMason 09:04 03.maj 2025.

Jaz pa po dveh letih ,kakor se jim zazdi zgleda

• maček 22:34 03.maj 2025.

Kaj reveži hrvatje nimajo pajka.?

• 4krogci 18:39 02.maj 2025.

Sploh se ne cudit zakaj nas tko “obozujejo kot turiste”! Po sili razmeri je letosnji dopust padu cez prvi maj….hrvaska….pa to ne slisis drugega kot slovenca…se posebej stajerce pa korosce…gorencu je tud veliko….pa to se niti en nezna obnasat! Pride ...prikaži več v bar, hitro mahat natakarju in oddat natocilo in se recet naj bo hitro! V hotelski restavraciji vso hrano pretipat ko da je kaksna huda zenska tam! Obnasanje katastrofalo! Dajo zistih 40€ na dan pa mislejo da so sejki in da jih treba tko tretirat!!

• 4b8a356dbe89c2eb0e01f211f18ffe8eaad74adc 22:00 02.maj 2025.

Nekako imam občutek kot, da bi to pisal natakar od dol?

• munja 15:11 03.maj 2025.

Ni nič narobe napisal, to se tudi jaz videl na svoje oči. Kar se pa otipavanja hrane tiče, bi jih pa tudi jaz takoj nagnal iz restavracije - sploh otroci in starši jih nič ne opozorijo, da se to ne ...prikaži več dela. No, saj to sem videl tudi v Sloveniji ne samo na Hrvaškem.

• 4krogci 16:08 03.maj 2025.

To je v zadnjem casu v porastu…januarja v dolomitih ja slovencki se morjo sami peljat v gondoli (3osebe a gondola za 10)…to zdej za prvi maj je bil pa visek…pride 5avtobusov nemcev upokojencev ma brez prerivanja, pac kulturni brez tezav…nasi ...prikaži več pa bog pomagi! Parking brezplacn 100m od hotelskih vrat…neee unga prerjavenga berlingota more parkirat pri vhodu da mu ga kfo ne uzame…a da se razume tle ni debate o gibalno oviranih osebah!

• Beccyiy_3714 17:41 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.