Avto

Slovenija: Ali bomo res dobili posebne registrske tablice za voznike pod vplivom alkohola?

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    karjola 10:02 02.maj 2026.

Uzakoniti bi morali tudi odlog samostojne vožnje za mlade voznike ki jim starši kupijo 300 konjskega beemveja.

• atamama 12:19 02.maj 2026.

Ja in še posebej barve za registrirane narkomane-ker Policija sedaj teh podatkov nima- pa za poslance in cigane. To pa zato, da bodo policisti vedeli koga se ne splača ustaviti. Pri alkoholikih in narkomanih je zadetost, ko se pride na ...prikaži veča sodišče olajševalna okoliščina. Cigoti in poslanci pa ne plačujejo kazni.

mahatma2 10:39 02.maj 2026.

Ideja niti ni slaba .V bistvu bi rekel , da se doda poleg rumene tablice še obvezna nula vsaj 5 let po tistem , ko je vozniku bilo odvzeto dovoljenje zaradi alkohola.. Če se ga pa dobi , da preseže ...prikaži veče nulo potem pa ponoven odvzem izpita in napotitev k psihiatru in šele na psihiatrovo poročilo , da lahko dobi nazj izpit naj izpit dobi. Vse pa naj bo še dodobra začinjeno z denarnimi kaznimi.

Leon 13:34 02.maj 2026.

Vse dobro in prav ampak ne pozabi krivosodja in državne korupcije . Vsak ima svojo ceno .

Dolenc 14:34 02.maj 2026.

Ja,fajn bi blo.k bi zagledou take tablce,bi se ga že na daleč ognu,pa to

• ivo1678 14:08 02.maj 2026.

Me pa zelo zanima, kdo stoji za to pobudo...najverjetneje neki NVO..in žurnal trosi nebuloze.

• Toma 13:26 02.maj 2026.

Naj se začno z ALKO-

• dare326 10:06 02.maj 2026.

Ponekod velja, če senzor zazna alkoholne hlape, vozila ni mogoče premakniti. Moj predlog je, če senzorji zaznajo alkohol, naj se prižgejo vse utripajoče luči in napis, pozor alkoholik na cesti.

mahatma2 10:40 02.maj 2026.

dare326.... Podpišem.

Leon 13:36 02.maj 2026.

Torej nihče se ne more voziti s teboj ,če senzor zazna hlape alkohola ?

• dare326 14:29 02.maj 2026.

Leon, pijančke v prtljažnik. V ZDA ne smeš imeti odprte alkoholne pijače v potniškem prostoru niti pijanega sovoznika. Zanimivo je, da je največ alkoholikov v nekdanjih komunističnih državah.

• Hrovat 14:00 02.maj 2026.

Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 4.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.