Slovenija
7636 ogledov

Evropski električni avto iz Slovenije: Macron in Golob sta ga že videla

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • herman3 13:17 21.oktober 2025.

Dnevno nas posiljujete s temi električnimi jajci. Začnite delati normalne avtomobile, z štirivaljnimi motorji, pa jih boste prodajali.

luckyss1 13:42 21.oktober 2025.

Ha, ha hooohoho ho hi hi hi...Če tole stvarco primerjaš s "Kitajcem" ( v istem cenovnem razredu) je kot bi primerjal Borutovo katrco z audi Q..RS

• Jernej65 14:34 21.oktober 2025.

Lahko kupiš Kitajca in šinfaš Evropo. Zaradi takšnih debilov Evropa vse bolj zaostaja. In kaj si ti naredil, da bi bilo bolje. Nič, samo šinfaš in gobcaš. Jaz sem v tem času kupil tri evropske električne avtomobile in se poserjem ...prikaži več na Kitajce, ker sem zaveden Evropejec in bom pripomogel kolikor je v moji moči, da bo bolje. Tudi kruh je na kitajskem 5x cenejši, ga ja greš kupit tja.

luckyss1 14:51 21.oktober 2025.

Kupil si samo enega, ostala dva smo ti kupili slovenski državljani preko subvencij... V EU smo na tem področju pač zamudili in zavozili...

• Jernej65 15:41 21.oktober 2025.

Ti mi nisi nič kupil. Dva sem kupil brez subvencij, ker sta bila predraga. Subvencijo je koristila samo žena. Pri vseh treh sva z ženo v proračun preko DDV prispevala toliko, kot ti gobcač ne boš prispeval vse življenje.

• Soljatar 13:07 21.oktober 2025.

spet se una zgonjena kobila štuli tja kjer ji ni mesto...kaj se ima tam zraven sploh za kazat...v Ljublanico bi jo blo treba fuknt...

Leon 13:20 21.oktober 2025.

Kobila te je skotila ....

• Toma 16:24 21.oktober 2025.

Fičo, bolha, katra, stojadin… To še v Yugopizdiji ni veljalo za avto. Dandanes bi pa ja lahko malce dvignili standarde ne pa cene! Tako sem prešnji teden napizdil prodajalce v Norem Harryju, da sem pred 10-timi leti lahko gledal raztavljene ...prikaži več TV-je (in tudi kupil) za 2 jurja, sedaj pa reveži razpolagajo le še z pred-pred-predlanskimi modeli za 1,6. Beda!

• maček 13:00 21.oktober 2025.

Senzacijonalno.

• ivo5 13:07 21.oktober 2025.

Taka bo tudi cena vozila.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.