Slovenija
51 ogledov

"Slovenija je imela v meni borca"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • smito23 20:22 19.september 2011.

    Podpiral sem njega in to vlado vse, dokler se z Žbogarjem niso jasno izjasnili, da podpirajo naci-fašistično teroristično organizacijo NATO, da so naklonjeni terorističnim državam Amerike, da podpirajo morilce Izrael proti Palestini, da podpirajo plačance v Libiji... Pahorja in ...prikaži več kompanijo še vedno ni moč primerjati z podporniki nacizma in fašizma tipa Janša ali oni, bajuk-bajuki ampak, da pa lahko podpirajo take svinjarije kot so zgoraj naštete, jim pa ne morem oprostiti.Volilci levice pa pač... na volitve ne hodite... ok, boste pa pač imeli spet 4 leta na oblasti ljudi, ki odkrito podpirajo otroško pedofilijo v cerkvenih vrstah, podpirajo nacizem in fašizem, se ukvarjajo z arhivi in podobnim prežvečenim sranjem. krivi ste vi, ki ne greste na volitve in prav vam je.

  • krt 21:03 19.september 2011.

    klovn.

  • krt 21:03 19.september 2011.

    klovn.

  • Tomaz Kozelj 21:47 19.september 2011.

    In kaj si lahko pomagamo s takimi zgornjimi žaljivkami ?!?Enostavno se že enkrat soočimo, da potrebujemo "državniškega" & vrhunskega in "dokazanega" menežerja, ki pa zagotovo ni čarovnik, ampak naj bodo nasprotniki hvaležni, da se še sploh želi ukvarjati ...prikaži več z ljudmi, ki jim je vsestransko dobro španska stvar in samo čakajo, da bodo po diktatu tekmovali v metanju polen pod noge. Vzdržite se 4. leta, počutite se dobro, da morda prvič v življenju ne igrate vlogo apartčikov ter bodite zato ponosni nase.Kar se tiče g. Pahorja: meni je vas res žal, g. Pahor, ker res trdno verjamem, da ste bili pošteni …, ampak dovolili ste, vede ali nevede, da so elitistični lobiji popolnoma prevzeli v svojo “last” državo & pravosodni sistem, in mu onemogočili, da postane zaščitnik poštenih ljudi ter da neha podpirati celo hudo zločinske lokalne naveze. Če to uvidite in dobite zaupnico je to potem še morda tudi upanje za obstoj naše države, ki jo sedaj že resno ogrožajo elite in lo

  • Tomaz Kozelj 21:51 19.september 2011.

    NADALJEVANJE od prej:Če to uvidite in dobite zaupnico je to potem še morda tudi upanje za obstoj naše države, ki jo sedaj že resno ogrožajo elite in lokalne povezave, ki jim celoten sistem pravosodja s policijo omogoča celo pokrivanje ...prikaži več skrajno sprevrženih dejanj. Lp & hvala za iskreni trud, ki ste ga vložili v poskus našega skupnega dobra, tfkhttps://www.asma.org/journal/html_news/kay-kozelj.php

  • sweetdogs 21:57 19.september 2011.

    Lutkica, ki bi se v javnosti na vsak način rad kazal kot mučenik, ki da za narod zadnjo kapljo znoja... Dali so mu tisto, kar si je najbolj želel - "zmago". Zaradi njegove obsedenosti z umetnimi zmagami, ki so mu ...prikaži več jih urejali Kučan & Co., da je z oblasti vrgel Janšo, potem ga pa zavrgli, ko so dobili dodatna 3 leta pretakanje proračuna na svoje računov v davčnih oazah... Danes lahko tako ali tako vse kupiš, le če imaš dovolj denarja. Volitve v Sloveniji za šalo.

  • max 10:14 20.september 2011.

    Skratka g.Tomaz Kozelj, bolj na kratko: če bi bil Pahor "dec", bi znal udariti po mizi in stvari urediti, tako pa se obnaša kot mevža, ki bi rad vsem ustregel in se boji komurkoli zameriti. in to res ni človek za predsednika.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.