Tisto kar je ostalo od kovida pa naj dajejo dojenčkom v porodnišnici, da se bo še bolj prijelo, kot se je nekoč izrazila pediatrinja, ko je obvezno cepila mojega bolnega otroka kljub mojemu nasprotovanju ... menda ne bomo metali stran..… ...prikaži več..
Če bo pa ostalo še kaj tega živinskega, bomo pa že še kje porabili. Znanost napreduje, stroka pa ji sledi, vedno večkrat pa je tudi že pred znanostjo, kot smo imeli priliko videti med kovidom !
A cepivo proti blebetanjem neumnosti naših politikov tudi obstaja?
Kakšnih neumnosti neki ! Naši politiki so le jedrno odgovorni. Saj smo si jih sami izvolili ! Le zakaj bi potemtakem blebetali neumnosti ?
Za njihove neumnosti še niso iznašli cepiva.
So anticepilci, enako kot anticovidovci.
Obstoja, samo malce preveč svinca vsebuje ;-)
Nas ne morej več i, boda pa na živalih služili.
Tisto kar je ostalo od kovida pa naj dajejo dojenčkom v porodnišnici, da se bo še bolj prijelo, kot se je nekoč izrazila pediatrinja, ko je obvezno cepila mojega bolnega otroka kljub mojemu nasprotovanju ... menda ne bomo metali stran..… ...prikaži več.. Če bo pa ostalo še kaj tega živinskega, bomo pa že še kje porabili. Znanost napreduje, stroka pa ji sledi, vedno večkrat pa je tudi že pred znanostjo, kot smo imeli priliko videti med kovidom !
Kaj pa tisto, ki je ostalo od korone? Vprašanje za Popivalška....
Po koroni je ostalo cepivo zaradi bebcev, ki se niso cepili.