Magazin /magazin/film-glasba-tv
30 ogledov

Slovenija kar nekajkrat brcnila v temo

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • allstarr111 18:08 24.februar 2013.

    Največjo napako delamo ker sploh koga pošiljamo na ES, enostavno bi morali skenslat vse okoli evrovizije, ker zadeva že nekaj časa služi samo enemu namenu, da imajo nekateri na RTV njihovi najožji in prijatelji ter par slovenskih avtorjev (itak so ...prikaži več samo eni trije ki pišejo pesmi za vse ki so sodelovali na EMI) že več kot 10 let zastonj spomladanske počitnice, that's allssMolkova se drži zadeve od začetka, nje se kot kLOP drži Mavčeva, sedaj počasi v igro vstopa Ula in krog se vrti, a vse skup se plača iz javnega denarja. Naj ene par let ne grejo pa da vidmo če bodo omenjeni na svoje stroške potovali tja :)

  • zztop 14:00 24.februar 2013.

    Na žalost je evrospng showcirkus, ne nek glasbeni festival. Mi pa tak ali tak posnemamo tisto, kar je bilo uspešno kakšno leto ali dve prej! Izrael je poslal transeksualca, mi leto po njem Sestre, Jokšimovič je uspel z neko pastirsko ...prikaži več ljudsko, mi potem pošljemo glasbeno jamranje leto za tem in tako naprej. Nikoli ne moremo uspeti, a vam to ni logično. Z razliko lanskega leta, je glasba vedno manj pomembna - na žalost, to je moje mnenje, ne mnenje strokovnjaka. Kar pa ti strokovnjaki (oziroma se imajo za strokovnjake) pišejo, pa je tudi sranje na kubik. Cela Slovenija samih strokovnjakov - strokovnjakov za norčevanje iz vsega in vsakogar, to pa res!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.