Slovenija
1585 ogledov

Slovenija proti Hrvaški spet grdo izvisela

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • marialorca 14:01 16.december 2020.

    **** Veliki senat Evropskega sodišča za človekove pravice je razsodil, da sodišče ni pristojno za meddržavno tožbo Slovenije proti Hrvaški zaradi terjatev Ljubljanske banke **** KAKO TO, da se naši pravosodci in njihovo ministrstvo redno obračajo na napačna evropska sodišča? ...prikaži več Hrvatom pa vse uspe: teran, Piran, LJ banka, NEK odpadki, ....

  • Ender3 14:11 16.december 2020.

    Še en dokaz kakšno, nesposobno politiko imamo in takšno, vedno znova, potrjujemo. Pri tem sploh ni važna polarnost, njim je prioriteta strankarski in ne nacionalni interes. Torej ne se čuditi stanju, ki ga imamo.

  • Zikollino 15:06 16.december 2020.

    Kdo bo odgovarjal? Bo kdo? Ne, nobeden! Veste zakaj? Slovenijo vodijo Hrvatje! Ne verjamete ... berite! ... povsod so ... v vseh porah naše mlade države ... in vedno več jih je, ker se načrtno regrutirajo ... lahko noč Alpski Hrvatje ...

  • Detel5ica 18:04 16.december 2020.

    No vrli raziskovalni in drugi novinarčki: imate toliko korajže in pred mikrofon in kamero privlečete Cerarja&Co.??

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 14:28 16.december 2020.

    Roko na ❤...,Slovenija v 30-ih letih ni naredila ničesar,da bi postala pravna država.Formalno pravna je samo "lupina",notranjost je gnila. Pravosodni aparat v večini sestavljajo koruptivni podkupljeni sodniki,v nemalo primerih čudnega videza...,pristranski bolniki,zločinci in kriminalci... z osiromašenim pravnim znanjem... . V ...prikaži več tem nas je prehitela Hrvaška,Srbija...,lahko nas prehiti tudi ena Albanija.Situacija je pričakovana in vprašanje je kako bo s krediti v prihodnosti(ECB...),

    • Avatar Pinkopalinko
      Pinkopalinko 14:36 16.december 2020.

      pogoji za odobritev in obrestna mera... . Slovensko sodstvo ni naredilo ničesar v zvezi NLB,Jankovići,Farrokh,TEŠ6, Čista lopata,Stadion Stožice(podizvajalci), odpravnine in nagrade v NLB,celo nazadnje v PETROLU in drugi.Nikoli se niso zanimali od kod premoženje Ivanu Zidarju,Pavčku... .Komplikacije so pri 2.Tiru,sporna ...prikaži več maketa za 2.Tir.Korupcija v zdravstvu,zdravstveni lobiji oz. mafija. Kupčkanje z zemljišči,med znanimi odvetniki.... .

  • Avatar olor
    olor 15:28 16.december 2020.

    In tolko pravnih strokovnjakov imamo, pa niso uspeli poslati tožbo na pravo sodišče? In kdo bo sedaj plačal stroške zgrešene tožbe?

  • medolino 14:36 16.december 2020.

    TO MORATE VPRASAT ,, USTAVNEGA PRAVNIKA,, CERARJA....ON ZELO DOBRO POZNA USTAVNO PRAVO....POLNA SO GA BILA USTA O USTAVNEM PRAVU. NJEGOVA POBUDA JE BILA TO, ce bi bil na njegovem messtu, bi tudi raztrgal to njegovo ,, vsrano ,, diplomo, pa ...prikaži več bi sel delat cist nekaj drugega.Samo so drzavi velike stroske naredili nic drugega, pa se sramoto, hrvati pa se nam lahko smejijo.Se v nobeni tozbi proti njim niso uspeli, a so ti nasi pravniki res tak zabiti ali kaj.

  • Avatar DagobahCitizen
    DagobahCitizen 14:25 16.december 2020.

    Ničkolikrat bom ponovil, kriminalci nimajo kaj iskati v politiki. To velja tudi za 'hrvaške' vikendaše. Tako preprosto je to.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.