Slovenija
516 ogledov

Slovenija proti Izraelu ukrepala sama

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 12:02 18.julij 2025.

Fajonka kar nekaj odloča v našem imenu,nismo vsi tvojega mnenja

• atamama 09:20 18.julij 2025.

Smo kot mulci s pečine hoteli scati po kopalcih spodaj. In nismo upoštevali sunkov burje. Pa je bil rezultat, da smo bili sami poscani, pa še spodnji so nas opazili in so se nam smejali....

• mateja04 09:14 18.julij 2025.

Japajade, mi vedno ukrepamo sami....Na bruhanje me silite vsi skupaj, tako opozicija kot vlada...

• miha07 08:31 18.julij 2025.

s to vlado drvimo v osamo. Ne samo da si mečemo polena pod noge, zdaj si že tarčo rišemo na čelo in to zakaj? Raje naj se ukvarjajo z našimi problemi in Slovenijo - ne to je pa pretežko. Ko ...prikaži več jim rečejo ljudje, da majo dovolj, da za ene zakoni ne veljajo in jih pretepajo, jih zmerjajo, ko domačini rečejo, da si otrok ven ne pustijo, ker jih ogrožajo medvedje, pridejo razne Tince in bluzijo v 3 dni ... DOVOLJ JE!

• Ender3 15:32 18.julij 2025.

Nič bat, kmalu bomo vsi na strani Putina.....in Briksa. To je prava smer, ki jo je treba slediti..

• Ender3 15:35 18.julij 2025.

Ni toliko povdarek na SAMA kot je na SAMOSTOJNA odločitev. Meni jo čisto OK..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.