Slovenija
184 ogledov

Slovenska vojska namenila 50 tisočakov za oglaševanje 333 zaposlitev

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 11:27 22.oktober 2015.

    Trg dela je trg kot vsak drug. Če noben ne proda svojega delovnega časa običajno ni problem v reklamiranju, temveč v plačilu za delo in kako je organizacija cenjena med lastniki teles za delo. SV meče skozi okno ...prikaži več javni denar za tisto, kar nima smisla. Naj ga nameni za plače.

  • maresem 07:44 22.oktober 2015.

    Kdo pa je tako nor, da se bo zaposlil v taki organizaciji, ki te najprej vljudno vabi, po parih letih pa zbrca na cesto, kot iztrošeni izmeček.

  • maresem 07:44 22.oktober 2015.

    ... da o plačilu za to delo sploh ne govorim.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:18 22.oktober 2015.

    brezveze..zanašat se na propagando je manipulativno. treba je uredit razmere...Slovenci pač nismo tako debilni da ne bi vedel da v vojski zadeve niso rožnate.

  • Lubika 14:50 22.oktober 2015.

    Zadeva je taka: v vojski se dogaja hud mobing, nad ljudmi, ki se želijo postaviti zase! Načelnik GS nič ne naredi, ker se noče nobenemu zameriti, tako da politiko zaposlovanja izključno vodi njegov namestnik Geder, ki dela po načelu oz. ...prikaži več kdo se mu je zameril in kdo ne. Izkušnje tu nimajo veze,...... . Nad mobingom in nad tem da iščejo vojake, pove dejstvo, da vojsko vsak teden v povprečju zapusti vsaj 5 oseb. Pa da ne bo pomote, gre za visokokvalificirane častnike, ki jim to stanje v vojski ni všeč. Pa prav imajo!

  • principiumnovum 09:46 22.oktober 2015.

    Begunce peljite na ameriško in britansko ambasado, pa naj jih oni preživljajo, saj so tudi krivi, da so Afganistanci, Iračani, Libijci in Sirci postali begunci. Če američani in britanci ne bi bombardirali teh držav ali pa tam finančno in medijsko ...prikaži več podpirali islamskih skrajnežev ter namenoma zasejali kaos in brezvladje, se Evropejci danes ne bi ubadali s temi begunci. Za razmislek: Libija je bila pred NATO-vim bombardiranjem najbogatejša afriška država. Danes pa je navadna kaotična greznica islamistov/teroristov. Preden so amričani in britanci v Siriji zakuhali državljansko vojno so se ženske tam normalno izobraževale, hodile v službe in se svobodno poročale. Poglejte kakšno islamistično brezvladje je v Siriji danes.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.