Avto /avto/na-strom
19346 ogledov

Uvozniki opozarjajo: Slovenija ta hip ni pripravljena!

Komentarjev 30
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • SlavkoKrizman 07:48 26.februar 2023.

    Kupili jih bomo pa z dodatki do minimalca....vse gre v smer, da nihče nebo imel nič in bil še srečen zraven...

    • Avatar jate
      jate 08:19 26.februar 2023.

      žal je res tako....zato mora biti na žalost čimveč revežev,ki nimajo kaj zgubiti in naredit revolucijo...ljudje se ne zavedajo da je v slogi moč...počasi prihaja do razsvetljenstva.

    • SlavkoKrizman 09:44 26.februar 2023.

      nebo revolucije, ker nihče nima jajc primt puško v roke in postrelat par drekov, ki nam krojijo življenje

    • Avatar jate
      jate 10:50 26.februar 2023.

      točno tako nimajo jajc,za ta dokaz je v naši firmi zato smo me babe naredile štrajk...na žalost ni več pravih moških z JAJCAMI v pravem pomenu besede oz.zelo zelo malo jih je in ne mečem vse v isti koš...bom videla ...prikaži več koliko "moških "nam bo dalo podporo ko bo uzbuna drugi teden...

  • AnzeSmolej 08:16 26.februar 2023.

    Preprosta matematika nam pove da vse do danes najdena nahajalisca litija in drugih redkih kovin ne zadostujejo za pokritje 50% potreb kaj šele 100% . To preprosto NI IZVEDLJIVO s trenutnim stanjem tehnologije.

    • matermila 08:38 26.februar 2023.

      Pernati in njemu podobni že vejo. V EU parlamentu so potrdili to sranje, pa se spomnite, da jih je večina v tej greznici tipa Nemec in so povrh vsega še podkupljivi. Nas evropejce hočejo rezati kot salamo, nihče se pa ...prikaži več ne vpraša, kako pa kaj Kitajci, pa Indijci, pa ostali največji onesnaževalci.

  • matermila 08:34 26.februar 2023.

    Opozorila: Slovenija ta hip še ni pripravljena na množična električna vozila... in tudi leta 35 še ne bo.

  • rd2dmk2 09:36 26.februar 2023.

    europa in svet naj se zamisli nad nečim drugim.. nas v EU je približno 600 miljonov. kolk je kitajcev indijcev južno američanov in afričanov ki so danes peš , s kolesom in na oslu. si predstavljate da bi ti ljudje ...prikaži več radi tako živeli kot EU ali USA. no telefone in instagram že imajo, zdej pa gledajo in cedijo sline. kdo bo za 8 miljard naredil tele karjole ? in iz česa ? fantje in dekleta, roptalo bo, dokler nas ne bo tolko kot je bilo v raju- dva. za unedva se bo pa že našeč štrom in litij.

  • Avatar NickMason
    NickMason 09:23 26.februar 2023.

    Seveda ni pripravljena,še druga švica nismo postali,ker s to minimalno plačo ki jo večina dobivamo in še manj nekateri si pa res ne moremo privoščit teh pregrešno dragih avtov .

  • optimist11 10:03 26.februar 2023.

    Slovenija ni pripravljena . Politiki tega nočejo razumeti. NE kupovati el. avtomobilov, pa ne bo problemov.

    • AnzeSmolej 21:07 26.februar 2023.

      Tako je! Na koncu odločami mi kupci! In če se ne bodo prodajala bodo proizvajalci izvajali večji pritisk in večje podkupnine politkom in se bo uredilo

  • vzev 09:46 26.februar 2023.

    Bomo pač nova Kuba. Tudi oni se lahko vozijo z starimi avti, pa gre. Toda pri Evropi bo drugače. Tukaj ljudje ne bodo želeli kupovati EV avtov. Ne vem kaj morajo dajati neke zakone. Ko so prišli pametni telefoni, nihče ...prikaži več ni nikogar silil v nakup le teh. Pa so jih ljudje kupovali, ker so pač boljši od navadnih. EV avti so pač slabši v vseh pogledih in jih zato ljudje ne želijo. Težko nekoga prepričaš, da gre iz boljšega na slabše.

    • rd2dmk2 13:12 26.februar 2023.

      ja hm vzev.. poglej tale primer : nekoč so banke imele čeke. čeke si prevzel brez plačila in tudi provizije pri vnovčevanju ni bilo. potem so pa iznašli plastiko in kar naenkrat ni bilo več čekov. in ljudje potrošniki so ...prikaži večo pač, hočeš nočeš morali prevzet plastiko, dasiravno, se je z uvedbo plastike vse podražilo, artikli zaradi provizije poslovanja in vodenje računov. ampak danes so vsi za plastiko- ker ni alternative. in tako bo z EV. zeleni bencin je zgolj podobna slučajnost.

    • vzev 13:43 26.februar 2023.

      Toda tudi kartica je bolj enostavna od čekov. In zato ni nobene težave. Električni avti so pa precej slabši od navadnih, zato nas pa v to morajo siliti, da jih kupimo. Toda še vedno lahko vozim star avto in tako ...prikaži več bom jaz tudi naredil. Potem bom pa tako dovolj star, da ne bom več sposoben voziti. El. avto si pa vsekakor ne bom kupil. Po navadi smo vedno šli iz slabšega na boljše. Sedaj pa ravno obratno.

    • rd2dmk2 16:25 26.februar 2023.

      hm vzev, dejansko je ček bolj eostaven od kartice in še bolj varen. samo, kot sem dejal čeke so ukinili, ker z njimi NISO služili. tako bo tudi z EV. ker bomo z njihovo elektrino čist odvisni bodo z njimi ...prikaži veči še bolj služili, predvsem potem, ko bomo avto kupili. in tako kot jebilo z osvinčenim in zelenimbencinom tako bo z avti čeznekaj let. bencin boš lahko iskal tako kot Mad Max. ker ne bo rafinerij. rezen, če ne bomo delali tako kt v ameriki med prohibicijo.

    • vzev 18:27 27.februar 2023.

      Bolj enostaven od kartice? Kaj ti se šališ? Za tebe je izpolnjevanje čekov, nenehno vodenje koliko si zapravil..., bolj enostavno kot prisloniti kartico?

    • rd2dmk2 20:41 27.februar 2023.

      vzev, tako sem skoz vedel kolk sem zapravil, s kartico ne veš. in še eno stvar si pozabil ali pa sploh nisi nikoli doživel tegam ker si malo mlad. ček je moral tisti, ki ga je sprejel vnovčit na banki. ...prikaži več e pa se je dogajalo da se ni vnovčil..ali pa da se je vnočil mnogo kasnjeje. dons ko je inflacija, se to pozna. ampak mladeži je itak vseeno, če ni, se pa kedit vzame.

    • vzev 21:59 28.februar 2023.

      S kartico ne veš? Kako to? Samo odpreš aplikacijo in vidiš koliko imaš na računu. Takoj ko prideš iz trgovine vidiš koliko imaš. S čeki tega ni bilo. Si lahko unovčil več čekov, potem si pa moral sam vedeti koliko si zapravil.

    • rd2dmk2 09:35 01.marec 2023.

      vzev , a ne znaš seštevat ? in bilo je lažje za oba zate za kupca in za prejemnika čeka, ker staoba vedela kolk sta zapravila in zaslužila. don s karticami in vsem ostalimi provizijami nikol ne vesta.

    • vzev 17:09 02.marec 2023.

      Še enkrat? Kako ne vemo? Samo odpreš aplikacijo in ti v sekundi pokaže koliko imaš, koliko si zapravi, in koliko dobil. Kaj je še lahko bolj enostavno kot to? Pri čekih si pa vse moral voditi sam. Ja, seštevati znam, ...prikaži več samo potem moreš vedno sam seštevati, preden napišeš nov ček.

    • rd2dmk2 17:23 02.marec 2023.

      o lenoba lena, no verjetno znaš seštevat na prste, da ti dela tolk problemov. ja me pa zanima kolk provizij plačaš ti in prodajalec a to znaš seštet ?

    • vzev 19:46 03.marec 2023.

      Jaz ti govorim, kaj je boljše, ne kaj je ceneje. Tudi pametni telefoni so precej dražji od klasičnih, pa so jih ljudje pograbili, brez prisile. Tukaj z avti pa nekaj silijo, ker vedo da so slabši. Drugače pa znam seštevati, ...prikaži več toda vseeno je lažje, če gre takoj avtomatsko, pa brez nepotrebnega pisanja.

  • Avatar Jurič Zvonko
    juric 11:39 26.februar 2023.

    Važno je, da podpihujejo vojno in prodajajo oklepnike, havbice in morda na koncu še letala, Vse to na električni pogon da ja nebodo onesnaževala okolico in ozračje Postavit kupolo nad celotnim ozemljem EU.....Čimprejšnja postavitev EU na nove zdrave temelje, ne ...prikaži več pa, da nas vodijo lakaji ZDA. Ali pa jo preprosto ukinit in nazaj vspostavit prvotno stanje....

  • rd2dmk2 09:32 26.februar 2023.

    e pa kaj se jezijo tile traponi iz avto industrije. tuki pišete da je prepoved PRODAJE, a kje piše proizvodnje. nam bodo pa avte PODARILI. bomo šli kupit paket za telefonijo in navigacijo in nalaganje avdio-video vsebin- pa zraven dobili ...prikaži večli avto. vse se da, a ne , če mal poišeš luknje v predpisih.

  • BenX 10:36 26.februar 2023.

    Rešitev je preprosta. Ven iz eu... Itak ničemer pametnemu ne služi.

    • vzev 10:54 26.februar 2023.

      To lahko napiše samo nekdo, ki nima pojma o gospodarstvu. Se pa strinjam, da je EU totalno zašla s to EKO politiko, ki samo škoduje.

  • stromar 11:58 26.februar 2023.

    Ne kupovati BEV, ostanimo na TDI for ever

    • rd2dmk2 13:20 26.februar 2023.

      stromar, kaj nisi ti pred par dnevi se bahal kako se tije investicija v elektriko povrnila in kako si srečen z električarji in baterijaši. torej ali imaš klona, ali pa se mal hecaš.. . ali pa bolj jokaš in tukaj ...prikaži večj malo pomiriš svojo žalost.. zdej nam še zaupaj, kupuješ bitcoine ?

    • Avatar karjola
      karjola 18:13 26.februar 2023.

      rd2dmk2, ma pusti ga. saj vidiš da je skoz na drotu ...

    • stromar 19:01 26.februar 2023.

      sem proti SE, toplotnim in BEV, bolje dati pol dohodkov za elektriko, toplotno in fosilca. TDI je zakon, pa več bo za nas ostalo...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.