Magazin /magazin/vip
8254 ogledov

Slovo: Srbska legenda rešitve ni dočakala

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • perhan63 13:26 01.junij 2018.

bravo irena kolar..pa napiši po resnici ...tip je bil pijanček z uro rolex...verjetno se lepiš na take..

Lion007 14:04 01.junij 2018.

Nikomur ne smemo privoščiti smrti. Počivaj v miru.

• Papaja Popi 17:05 01.junij 2018.

Še nikoli slišali , da obstaja ! ! ! ! Aja, nismo od spodaj................

• Lovebites 12:09 01.junij 2018.

?????????Ja in?Kaj imamo mi z nekim cigotom?A on je bil kaj posebnega,bi moral ziveti vecno?A so cefurski cajtngi pisali,ko so pomrli nasi pevci ali pevke?Ne.Ali je poanta tega sranja v tem,da glede na narascajoco populacijo cefurjev v SLO,da jih redno ...prikaži več obvescate,kaj se dogaja spodaj v ciganiji????A je to postal portal o balkanskih prdcih?Ker vcasih izgubim orientacijo in mislim,da sem v neki cefurijadi,ko sem na tem yuzurnalu

• Janez_53 12:29 01.junij 2018.

Nehaj s svojim sovražnim govorom in primitivnimi izjavami!!!

• Lovebites 12:48 01.junij 2018.

Janci,a si izgubil orientacijo?Zivimo v demokraciji,ce pa pises iz Severne Koreje ali Venezuele,potem te pa popolnoma razumem.Kaj si ti,da bos dolocal o svobodi govora in nekem🤣🤣🤣🤣sovraznem govoru?Nic.Popolna nula.Napisem svoje mnenje.Pojdi kvackat.

• Polhar 17:34 01.junij 2018.

Svoboda govora ima meje Opozarjamo vas, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino. ...prikaži več. Prav tako je protiustavno vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prepo

• Lovebites 18:53 01.junij 2018.

To tvojo ustavo si nekam vtakni in ne pisi romanov.Nasa gnila oblast raje najprej poskrbi za vso golazen,ki hodi v naso drzavo,lasten narod pa crkuje. Ustava my ass,ce so zakoni za posrat.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.