Slovenija
11 ogledov

SLS obeležuje 25 let delovanja

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Šemefuky 19:36 12.maj 2013.

    In da ne pozabim, zaradi zagovarjanja njihovih krščanskih vrednot, naj se sterajo vsi skupaj u 3PM.

  • nina 19:40 12.maj 2013.

    Vsi so bili zdraven pri ropanju države sedaj so pa krivi drugi.Dokler je vodil državo Drnovšek JE BILO VSE UREDUko pa nastopijo nesposobneži za svoje koristi gre vse v maloro tako je če imajo ovce oprane možgane .

  • ennanova 21:32 12.maj 2013.

    Čakajoč na prihod “svete” trojkeVsak ukrep, vsak poskus reševanja krize, vedno najprej napadejo ekonomski “strokovnjaki”, ki jim potem povsem nekritično sledijo vsi ostali - mediji, politiki, “javnost”.Mnenja velike večine slovenskih ekonomistov bi morali preprosto ignorirati. http://za-misli.si/kolumne/rok-kralj/969-cakajoci-na-prihod-svete-trojke-cakajoci-na-prihod-svete-trojke

  • Boschtjan Zupanchich 06:03 13.maj 2013.

    Povedali So Pravilno, A kaj, ko so se tudi oni zadolževali, zato jim res težko verjamem samo na "dobre obljube" , kajti Dejanja Štejejo z Rezultati , katerih pa žal niso pokazali v teh letih obljube "druge Švice" , pa ...prikaži več to . Žal se mi čedalje jasno kaže, da so "vsi isti" , ... manjka Pravih Ljudi ki so Sposobni .

  • Boschtjan Zupanchich 06:04 13.maj 2013.

    Ekonomiste pa na Delo poslati, ne pa da taki delomrzneži "ekonomirajo" z jeziki !!!

  • Boschtjan Zupanchich 06:05 13.maj 2013.

    No, bodimo realni : Tudi Drnovšek Je imel Zmote-Napake .

  • Šemefuky 19:34 12.maj 2013.

    Stranka izgubljenih idealov. Njihovi zagovorniki krščanskih vrednot kot so Tovšakova, Zidar, Šrot in Kangler so naredili toliko škode, da je dosmrti zapor malo. Stranki se lahko zahvalimo za zavoženo kmetijsko politiko, najdražje avtoceste na svetu in dopustitev največjih kraj preko ...prikaži več nacionalnega interesa. Njihovi brezjajčni voditelji so po miselnosti bliže psihopatu JJ, vendar mu niso uspeli oponirati pri nobeni stvari. Tako kot DESUSU so tudi njim hlače dol padale, ko je JJ samo pomislu kako jih bo nategnil. Taka stranka kot je SLS, DESUS in PreVirantska stranka prašičjeglavca ne bi smele več vohati parlamentarnega praga. Olga Franca podpredsednica stranke, v rodni vasi pa ne more biti niti članica sveta KS, ker je nesposobna in pokvarjena. Za položaj da vse, tudi sebe, ljubiteljica denarja. Najbolj usposobljena je pa za luško dejavnost, kar je pokazala kot nadzornica Luke, upam, da vrne nepošteno nabrane sejnine in še kaj zraven.

  • Oxxo 19:37 12.maj 2013.

    Ne ga srat in ne zavajati naroda!Zadolževali ste se VSI, ki ste bili do danes v vladah - tudi SLS. Zato pa je v Sloveniji tako kot je = bankrot!Kriv ni pa nihče - ker politiki ...prikaži več ne znate prevzeti svojega dela odgovornosti za nastalo stanje. Samo prelagate eden na drugega, se optožujete, ribarite v kalnem, kradete in pred državo in narodom postavljate svoj osebni politični karierizem, nepotizem in povzpetništvo.

  • Žvižgač 20:09 12.maj 2013.

    Gospod Oman ima nekako prav, ko pravi, da razvoj stranke ni šel v pravo smer zaradi vodstev stranke. Sam je bil zagovornik ni važno kdo je samo, da je naš, njegov zet pokvarjenec delal zase, brat od zeta je bil ...prikaži več nakladač, brezveznik, butec in butec-peder z vsemi napakami, Šrot je pokrival družinske interese, Žerjal popolnoma nesposoben govorec preživetih parol, Bogovič pa se je že izgubil v poplavi vseh interesov. Starosta je realno ocenil stanje in kljub starosti je še sposoben racionalne misli.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.