Popotnik

"Gostinski zakon pač ne more biti fasada votle stanovanjske politike"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 20:43 22.april 2026.

nehite srat - sobe naj se oddajajo v zato namenjenih objektih- hoteli, moteli, penzioni in basta. pika konc. ni važno a so ta stanovanja ali objeti prazni ali poseljeni. problem je da se vse napremeičnine pokupijo za oddajo sob. tudi ...prikaži več če bi golobova vlada zgradila miljon stanovanj- bi vse pokupili tajkuni in požrešneši in oddajli turistom. kot lep primer je bled in soteska "kao varovanih" stanovanj ob rovu mesta, katero so pokupili podjetniki za oddajo sob.

• Luksi 20:01 22.april 2026.

Ne samo moratorij, ta zakon je treba odpraviti. Nekateri plačujemo kredite, s katerimi smo uredili apartmaje in z uveljavitvijo tega zakona imamo zagotovljen bankrot. Veseli me, da se je oblast zamenjala in bomo imeli v prihodnje pametnejše zakonodajalce.

• borut890 19:04 22.april 2026.

Zelo visoke davke za tiste, ki oddajajo kratkoročno in zelo nizke za tiste, ki oddajajo najmanj 9 mesecev... Da se ne bodo izgovarjali na turizem. Njih boli spodnji organ za turizem, važen je samo dobiček.

• Tone2K 19:22 22.april 2026.

Za razliko od tebe, so oni hranili denar in s svojo pridnostjo nabavili stanovanja, ki jih sedaj oddajajo. Tebe nima nič za brigati, kaj oni počnejo s svojo lastnino. Lahko jo tudi zakurijo, če jim paše. Saj nismo v komunizmu ...prikaži več ali pa v Naconalnem Socializmu, čeprav je pa res, da smo do zadnjih volitev imeli fašistično vlado.

• rd2dmk2 20:39 22.april 2026.

tone2k pojdi in preberi si en komentar na to temo- komentator pizdi ker je najel kredit, da si je omislil apartma, ki ga oddaja. tolk o lastnini.

karjola 20:42 22.april 2026.

Hkrati plačujemo davek na davek ki smi ga že plačali.

• kulic@ 04:20 23.april 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 13.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.