Slovenija
6713 ogledov

Sobotni rezultati okužb: Smo šele na platoju

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Albatroz 11:12 15.november 2020.

    Nastavljena igra podkupljivih politikov vodilno zdravstvo pa si zasluži vso sramoto, saj dejansko nimamo več drugega zdravstvenega stanja kot covid in skrbno prikrivajo vso svoje sranje.

    • Avatar MS
      MS 14:50 15.november 2020.

      Dva sta tipa vernikov v teorije zarote: Prvi je precej tipičen: neizobražen zagrenjenec s podpovprečnim IQ - jem , ki beleži vse "krivice" ki so se mu zgodile, a za vse so mu kao drugi krivi, je impulziven in agresiven. ...prikaži večen. Nadvse želi dokazovat svoj prav a brez kakršnihkoli argumentov! Njegovi "argumenti" so psovke in žalitve! Drugi je manj pogost : je zagrenjen bolj samotarski tip, nekoliko nervozen, muhast in mentalno odsoten (dementen). V tej skupini je več starejših, ki živijo sami.

    • Avatar MS
      MS 14:54 15.november 2020.

      lulibuc, marcelko, sam1, covid 1984. mulc 1, sonny black, Albatroz, maresem!

  • simona32 13:08 15.november 2020.

    S takšnimi testi ni problem izkazovati črne statistike. https://www.rtvslo.si/svet/musk-se-je-v-enem-dnevu-testiral-stirikrat-dvakrat-je-bil-pozitiven-dvakrat-negativen/542239

  • lulibuc 10:54 15.november 2020.

    FUCK OFF

  • Ender3 12:22 15.november 2020.

    Vse kar delajo in govorijo je kontraproduktivno, počasi naj se sprežijo, in gredo stran od korita.

  • Pikolo 14:38 15.november 2020.

    Vi ste v P.M. že od samega začetka nategovanja

  • lulibuc 15:19 15.november 2020.

    Še balkanci so bolj osveščeni od naših ovc. https://www.youtube.com/watch?v=k5z5pv1hpog

  • radsemastimzmesom 10:58 15.november 2020.

    Vse projekcije IJS o vrhu hospitaliziranih, o vrhu na intenzivni negi Vse napovedi Logarja, Beovic, Gantarja in Kacina Vsi sprejeti ukrepi SO NAPACNI IN NESMISELNI. Vse stevilke, ki se pojavljajo, sluzijo ozkemu interesu skupinice ljudi, ki jo izkoriscajo za prikrivanje ...prikaži veče lastne nesposobnosti, za prikrivanje podlih namenov in izvajanje terorja nad lastnimi drzavljani. Nove omejitve, sprejete pred tremi dnevi, bodo res veljale ne 14 dni, nato pridejo se ostrejse omejitve (1km), ker....

    • radsemastimzmesom 11:02 15.november 2020.

      ... ker "ste ljudje neodgovorni in se ne drzite ukrepov, omejitev, ne nosite mask, prehajate obcine, zurate, hodite na morje. Sram vas je lahko ljudje!" /sarcasm off V cetrtek sem bil na testu v Ljubljani na Metelkovi in ni bilo ...prikaži večo pol ure nikogar drugega na vstopni tocki, razen mene, okoli 13h (imam video dokaze). Pa na tej tocki jemljejo bris vsem potencialno okuzenim Ljubljancanom, Vrhnicanom, ljudem iz Brezovice, Medvod, Grosupljega, ... Toliko o tej prevari.

    • Avatar ovca
      ovca 11:55 15.november 2020.

      Na cem pa si ti? Travca to ni...

    • radsemastimzmesom 12:24 15.november 2020.

      Nimas kontra argumenta ovca in potem zalis ane? To vec pove o tebi...

    • Pikolo 14:40 15.november 2020.

      Ovco, kaj je pa napisal, kar ni res? Mislim, da si ti na travci, ne on.

    • Avatar ovca
      ovca 14:41 15.november 2020.

      Radsemastimz mesom,ne,da nimam argumentov,sem pa ze zdavnajnugotovila,da je vsakrsna debata z nerazgledanimi idijoti pogovor s steno! Zate je merodajno samo,kar jajo pove in seveda njegovi ritolizci. Pa ostani idijot,sam si si kriv!

    • radsemastimzmesom 16:38 15.november 2020.

      OVCA - vklopi mozgane. Ce bos dobro in z vklopljeno glavo prebrala moji dve sporocili, bos ugotovila, da sem totalno proti ukrepom in da pisem o tem, da so VSI SPREJETI UKREPI NAPACNI IN NESMISELNI ter da so stevilke testirancev ...prikaži več navaden bulshit. Vse kar je bilo v " " pa je bilo z moje strani misljeno kot sarkazem, ki nam ga prodaja zlagana vlada. Kapis?

    • Avatar ovca
      ovca 18:12 15.november 2020.

      Ce hoces biti sarkasticen,moras sarkazem obvladati. Ti ga pac ne obvladas,torej se ga ne posluzuj. Meni je ze dolgo jasno,da so ukrepi napacni,da ta vlada hoce biti diktatorska,da nasi kvazi epidemiologi in imunologi trobijo,kar jajo hoce,kar pa s stroko nima ...prikaži več nic od nic,itd. Da pa ima ta kreten nekaj vernikov,ki se vedno verjamejo kar blekne,pa res ne morem verjet. Bo pa drzalo,kar dolgo nisem verjela,da lahko cloveka podkupis s pingo sokom in napolitankami (malico). Res gre normalnemu na 🤮🤮🤮

    • radsemastimzmesom 18:53 15.november 2020.

      Nove omejitve, sprejete pred tremi dnevi, bodo res veljale le 14 dni, nato pridejo se ostrejse omejitve (1km), ker "ste ljudje neodgovorni in se ne drzite ukrepov, omejitev, ne nosite mask, prehajate obcine, zurate, hodite na morje. Sram vas je ...prikaži več lahko ljudje!" /sarcasm off Očitno ti ne razumeš sarkazma. Da ti pojasnim, moj se je nanašal na katastrofalno komuniciranje s strani vlade ter s strani Kocine ter ponavljajoče spreminjanje svojih odločitev, spreminjanja ukrepov...

    • radsemastimzmesom 18:54 15.november 2020.

      ... Njihove besede sem postavil v narekovaje, na koncu pa sem dodal besedno zvezo /sarcasm off, da bi mogoče le dojeli, kam z zapisanim ciljam. Pa glede na odziv nekaterih, to niste bili sposobni, veliko pa o tem povedo tudi ...prikaži več vsi minusi, ki sta jih komentarja prejela. Imam občutek, da je le Pikolo dojel namen mojega pisanja. Lepo pa je, da si na koncu dojela, da smo na isti strani. Vklopi možgane, beri zbrano, ostani zdrava.

  • Avatar MS
    MS 12:41 15.november 2020.

    Dva tipa vernikov v teorije zarote: Prvi je precej tipičen: t.j. neizobražen zagrenjenec s podpovprečnim IQ - jem , ki skrbno beleži vse krivice, ki so se mu zgodile, za vse so mu drugi krivi, je impulziven in agresiven. Nadvse ...prikaži večdvse želi dokazovat svoj prav a brez kakršnihkoli argumentov! Njegovi "argumenti" so psovke in žalitve! Drugi je manj pogost : je zagrenjen bolj samotarski tip, nekoliko nervozen, muhast in mentalno odsoten (dementen). V tej skupini je več starejših, ki živijo sami.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.