Slovenija
14376 ogledov

Sodba v imenu ljudstva, a ljudstvo do nje ne more

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 10:20 22.januar 2025.

Ali pa, če vse skupaj obrnemo. Gre za zlorabo slogana "v imenu ljudstva", saj ljudstvo ne imenuje sodnikov, ne sodeluje v sodnem procesu in tako za izrek sodbe ni odgovorno. Ker ljudstvo za izrek sodbe ni odgovorno, je zaradi varovanja ...prikaži več osebnih podatkov udeležencev sojenja skrivanje sodb tako smiselno. Za odpravo neskladnosti predlagam, da se besedišče "v imenu ljudstva" nadomesti z besedami "ker je moja Visokost milostno tako odločila".

• atamama 11:31 22.januar 2025.

Hehehehe, je jasno zakaj so se začeli skrivati. Odškodninske tožbe, družinski člani ''poznanih'' pravnikov, enormne vsote. Ko gre za ''normalnega'' človeka pa bagatela fičniki.....

• matermila 15:25 22.januar 2025.

Moje mnenje: če sodišča sodijo v imenu ljudstva, torej tudi v mojem imenu, imam pravico izvedeti vse podatke in sodbe, saj so bili izrečeni v mojem imenu.

• 1b4b659b447ea4423d635cd3962ce3b7184d62e4 10:34 22.januar 2025.

Musarca je najslabša predsednica v zgodovini Slovenije, žal mi je, da sem volil to presranko in napihnjenko!!

• Kmodri_ 19:00 22.januar 2025.

"Sodba v imenu ljudstva", ki jo izrekamo odraža zgolj politično ureditev! V UK pišejo Sodba v imenu kralja! V Rusiji pa morda V imenu Carja! Samo povem!

• Jenniferou_1624 03:08 19.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.