Slovenija
81 ogledov

Sodišče EU pritrdilo MNZ glede vrnitve begunke z dojenčkom

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wolf.ata 11:16 22.marec 2017.

    danes so jih deportirali (22.3.2017) in prav je tako,tiste osebke (Aktivisti),ki imajo čas tam protestirat pa v čuzo,ker od kod jim denar,saj niso v službi ampak se napajajo iz našega denarja ali celo od donacij kakega Sorosa pa to,ja še ...prikaži več tiste migrante,ki so pri nas poslati nazaj,vojne skoraj ni več,kaki spopadi,ker to niso begunci,sprejeti pa mogoče samo begunce-katolike,da nas musliči ne pregazijo s rojstvi v parih letih,saj se samo razmnožujejo kot zajci,vidimo koliko je že kosovarjev pri nas,po trgovini slišis samo še albanščino

  • pravičnik77 16:57 17.februar 2017.

    A dr, Krivica ste že vprašali za komentar, al je že nedosegljiv kje na Hrvaškem morju oziroma osebno preverja, ali je hrvaško zdravstvo sposobno oskrbet eno nosečnico, ki se šverca s ponarejenimi dokumenti. Verjetno je doživel kulturni šok, ko je ...prikaži več zvedu za razsodbo EU sodišča za človekove pravice... na koga se bo sedaj obrnil, da bo lahko še naprej pljuval po Sloveniji in njenih uradnih organih?

  • Teja Tesko 17:49 17.februar 2017.

    No, sedaj bi pa samo vprašala, koliko škode so sedaj naredili ti kvazi človekoljubci?1-izračun finančne škode, ki so jo povzročili nam davkoplačevalcem, koliko deset tisočev eur je šlo za tole baburo, pa porod, pa mentalni izpadi, pa....2-ocena mentalne ...prikaži več škode, ki so jo pozvročili tema dvema goljufomaSamo še to! Zakaj pa rabi azil Egipčan?

  • sprehajalec 16:02 17.februar 2017.

    Takole se ukvarjati z vsakim je ok, pa ta sodišče, pa ono, pa upravna enota (ponarejanje dokumentov grških v tem primeru seveda ni kazniva) pa odložitev postopka, pa preložitev pa EU sodišče itd. A kaj ko jih v ...prikaži več Europo čaka na vstop ob prvi priliki 2-4 milijarde. Postopki bodo trajali tisočletja....

  • francl12 16:45 17.februar 2017.

    nimamo se kej ubadat s tem - naterat od koder pride, pa je zadeva rešena!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.