Svet
336 ogledov

Sodišče: Nizozemska nosi del odgovornosti za dogodke v Srebrenici

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Džoser
    Džoser 13:51 27.junij 2017.

    In za to so potrebovali štiriindvajset let,da so to ugotovili.Sigurno so bili svetovalci Slovenski politiki,ki toliko časa načrtujejo gradnjo drugega tira Divača-Koper!

  • kapibara 16:27 27.junij 2017.

    Granata poslana na Sarejevsko tržnico, med same muslimane, je ugotovila vojna komisija Francije, da je bila poslana z muslimanskih položajev nad Sarajevom

  • kapibara 16:27 27.junij 2017.

    Granata poslana na Sarejevsko tržnico, med same muslimane, je ugotovila vojna komisija Francije, da je bila poslana z muslimanskih položajev nad Sarajevom

  • LukaMB 16:58 27.junij 2017.

    Seveda, muslimani so granatirali sami sebe pred zahodnimi CNN kamerami, da bi še bolj demonizirali Srbe. Tipična zunanja politika ZDA torej Clintona takrat. Še vedno nadaljujejo isto in prirerajo novice v svojo korist. Zelo neobjektivni so.

  • jozicamurn 17:07 27.junij 2017.

    Tipična propaganda vahabitov in ZDA skupaj s Savdijci in ostalimi ter fake news CNN/BBC in podobno. Hvala bogu nimam spranih možganov in trezno razmišljam in vem kaj se je dogajalo. Naša politika ter mediji takrat so bili skupaj z istimi ...prikaži več zločinci in nismo bili prav nič boljši od ZDA temveč smo skupaj z njimi širili neresnice, medtem ko je Hrvaška vedno bolj in bolj kradla našo zemljo. Kacin je glavni kreten v vsej zgodbi pa še v EU parlament je prišel. Star zahrbtni smrdljivec in vojni profiter, ki nam je prodajal maske, češ da bodo zlobni Srbi napadli s kemičnim orožjem in tako naprej.

  • lukaz 22:31 27.junij 2017.

    Na tvojo žalost, samo ti misliš, da nimaš spranih možganov.Ostali, ki berem tvoje komentarje, vemo, da temu ni tako.

  • Papaja Popi 10:34 28.junij 2017.

    Zgleda, da ste na tej strani sami srbijanci ali podporniki le.teh.

  • Papaja Popi 10:39 28.junij 2017.

    Tudi nekateri po 2.sv.vojni so rekli, da holokavsta ni bilo, kakor da so se Judje sami zaplinili ali kako drugače pobili.Sram me je , da nekateri mislite, da so Bosanci tako slabi, da so sami sebe bombardirali.Seveda je ...prikaži več res, da niso bili vsi čisti, ampak, ko je vojna - kdo je čist ?Poglejte belčke, ki se še toliko let po vojni ne morejo sprijazniti, da so morilci in da so bili pač na napačni strani in sedaj pravijo, da so oni osvobodili Slovenijo.Tako je sedaj v Bosni, ko so morilski srbijanci v agoniji in se imajo za žrtve.

  • LukaMB 12:58 28.junij 2017.

    Zgleda da si ti musliman in podpornik vahabitov in le teh, spizdi v Savdijsko Arabijo in pusti Srbijance naše kristjane slovane na miru. Ti nisi Slovan ti si izdajalec Slovanov in te ne rabimo tukaj.

  • LukaMB 12:59 28.junij 2017.

    Morilci ste vi muslimani in vojni zločinci, ki so še celo sami svoje pobijali pred zahodnimi kamerami, da bi svet verjel vašim lažem. Odjebi musli propagandist, dosti vas imamo.

  • jozicamurn 13:02 28.junij 2017.

    Ko mi to reče vahabit sem pomirjena. Na listi vahabitov zapisan v .txt lepo z ostalimi kot so "Borut Bavarski" itd. Ostali, ki berejo komentarje pač niso sposobni odkriti zabitih vahabitov in kozjejebcev in zato so pač še vedno sprani, ...prikaži več ampak kmalu se jim bo odprla zavest in pa spoznanje kdo ste in kaj počnete. Nč bat drek en vahabitski, mi branimo svoje in te ne rabimo v EU, ki ni muslimanska tvorba.

  • jozicamurn 13:04 28.junij 2017.

    Tukaj smo Slovenci in ne vem zakaj omenjaš "srbijance". Kaj so ti danes oni naredili? Zločine nad njimi pa ste delali tudi muslimani, kaj ti misliš da si nek nedolžni stvor? Sprali so ti glave totalno, muslimani ste najmanj nedolžni ...prikaži več pri vsem tem, še posebej vaš "Alija in Orić". Tukaj si mi našel nekaj srat, govedo eno, če se ima kdo za žrtve so to debilni musliji vedno in igrajo na te karte kot vedno.

  • Papaja Popi 20:17 28.junij 2017.

    Pa ste res sami ta spodnji srbijanci tukaj.

  • Papaja Popi 20:18 28.junij 2017.

    Nisem nedolžno stvor, kot tudi ti ne.Stepa res srbijanski sretorji tukaj.Sami ta spodnji.Sedaj kdo je govedo pa je res vprašanje ?

  • Papaja Popi 20:19 28.junij 2017.

    Pojma nimaš kaj si napisal.

  • LukaMB 20:31 28.junij 2017.

    Smo kar lepo Slovenci prijatelji z našimi Slovani in tradicionalno kristjani. Kakšne komplekse pa imaš ti proti Srbom, to pa mi ne vemo, to je tvoj problem, tukaj je SLOVENSKI portal.

  • MihaPu 20:40 28.junij 2017.

    Sicer si že neumen s temi komentarji, ampak npr. da so srbijanci kot ti praviš, a Hrvati te pa ne motijo ki so tudi pobijali tvoje vahabite. Vsaj tukaj jim dam za prav, to bi moralo biti zdavnaj razdeljena Bosna ...prikaži več med Srbijo in Hrvaško, govorite srbohrvaško in nobena bosanščina ne obstaja. Si pač turški izmeček, ki je prodal svoje starše in vero ter tudi po tem ko smo Ottomane zmagali si obdržal vsiljeno vero, ker si pač največji izdajalec in drek izdajalski. Tako pač je. Kaj se tukaj sedaj nekaj jeziš in so ti kot opažam samo "srbijanci" krivi ali kaj. Vaši so krivi tudi in pri vsem tem sploh in absolutno niste niti najmanj nedolžni. Hvala bogu Slovenci se prebujamo. SLOVENIJAAA GREE NAPREJ !

  • MihaPu 13:07 28.junij 2017.

    Še enkrat si preberite, kaj se je dogajalo: http://textuploader.com/d0euaToliko o lažeh teh muslimanov, ki izkoriščajo našo dobroto v njihove propagandne namene in za njihove invazivne interese.

  • MihaPu 15:49 27.junij 2017.

    U.N. je prvo z orožjem in medicinsko opremo ter hrano podpiral iste muslimane bošnjake, ki so se ponoči oddaljili ter pobijali Srbe po okolišnjih vaseh in potem prišli v zavarovano območje U.N. nazaj kot da se ni nič zgodilo. Lovke ...prikaži več Clintona so bile zelo uspešne v demoniziranju in ubijanju Srbov. Saj bo vse prišlo na dan nekoč. Tisti Alija Izetbegović in Clinton so se vse zmenili kako in kaj. Več si preberite o Srebrenici tukaj s strani realnega človeka, ki je zbral pravilne informacije z vseh strani: http://textuploader.com/d0eua

  • LukaMB 16:08 27.junij 2017.

    Se spomnem kako smo v Sloveniji zbirali za "boge" muslimane vodo, hrano in tako naprej, da so potem te isti musliji pobijali naše kristjane Slovane s pomočjo ZDA.Vse prihaja na dan, sedaj pomoje hočejo prirediti dokaze proti Srbom in da ...prikaži več so Srbi krivi za vse ostale razen za teh "300" pa bo prevzela odgovornost Nizozemska. Koga oni zafrkavajo. Če so krivi so krivi za vse in konec. Zločini so se dogajali s strani obeh vpletenih narodov in to še ne pomeni da je bil genocid saj je bilo veliko maščevanj nižje rangiranih vojakov. Btw MihaPu sem prebral in se mi zdi res realno napisano. Sram me je, da so takrat naše glave oprali. Opravičujem se vsem ljudem pobitih Slovanov na območju s strani legla invazivnih muslijev. Danes imamo težavo v EU, ker nismo bili na pravi strani. Remove kebab!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.