Slovenija
106 ogledov

"Sodnika naj motivira izziv, ne plača"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1111 20:23 20.april 2013.

    a te ni sram lagat??? ...in ti si šef sodnikov?

  • zcmr 12:00 21.april 2013.

    Vsak mesec dobimo iz €U sodisca za placati bajne vsote odskodnin ljudem ki so bili prisiljeni iskati pravico zunaj ker v tem nasem hlevu sodnija ne deluje in se procesi nikoli ne koncajo....zakaj moramo davkoplacevalci placevati te kazni ??? Zakaj ...prikaži več se to ne odtegne doticnim lenuhom v sodstvu ki svojega dela ne opravljajo?

  • Bozan Zabjek 12:22 21.april 2013.

    Če bi upoštevali zgolj plače živijo sodniki zelo solidno. Ko pa upoštevaš še plačila za reševanje sporov po "pravi" poti, recimo Balkanski bojevnik, potem pa so zaslužki kraljevi. Pa Masleši ni dovolj lagati o sodniških zaslužkih, zdaj se vtika še ...prikaži več v politiko in kritizira proračun. Kaj mu ni jasno, da z njim upravlja Janševa uslužbenka, nenasitni klop vseh slovenskih strank, ga. Bratušek !?

  • wester62 12:54 21.april 2013.

    to je čisto sprenevedanje in nategovanje naroda. zelo dobro so plačani in verjamem da na mesec se jim nabere kakih 7 in več tisočakov. sama laž jih je. skrumpirani so pa še ful lažejo.sram naj jih bo. pa še pozabijo ...prikaži več povedati podkupnine kar pa ni malo.

  • Merkava4 16:27 20.april 2013.

    Hozana - Masleša - samo tvoje razkritje smo čakali!!! Sedaj smo pomirjeni - sodniki imenujejo (vedno iste) stečajne upravitelje kar tako v 3 pm...in dobivajo "darilca" za nekaj 1000 eur - kaj pa ostalo??????Sicer pa - škoda časa in besed....

  • privat 09:56 21.april 2013.

    kaj ni to vse en velik kupleraj..v prenesenem smislu besede! Sodniki bi morali delati čisto drugače kakor jim narekuje SS bonton. Človeštvo se spreminja ,sodstvo pa še vedno živi v srednjem veku. In zgodijo se kraje tisočletja ,ljudje na cestah ...prikaži več ,lahkota ,pomankaanje in še vedno nas ti sodniki iz srednjega veka prepričujejo da niso za to samo oni krivi in da sploh oni niso krivi za nič...in vsekakor da je ta ss bonton še vedno sprejemljiv in ga je treba vzeti pod "motiv"?' Vso miselnost po mojem nmenju je treba spremeniti na bolj človeški način ,ne pa soditi človeku kot v srednjem veku...po izgledu(revež je kriv) bogat(je nedolžen) sodniki (so pošteni)policaji(za verjeti jim je)....a vsi vemo da to nikoli v nobenem primeru ne drži!! ....in zgodijo se svetovne vojne ,revolucije,hitra vojaška sodišča......za vse pa je kriva miselnost in ss kodeksi

  • maneken 16:37 20.april 2013.

    Katastrofa g. Masleša! Popolnoma ste zgrešili. Vaši sodniki so nemarni, koruptivni, nestrokovni in to sodstvo nima nikakršne kredibilnosti, treba bo začeti od začetka, prej pa počistiti ta hlev, ki smrdi na daleč in omogoča premik premoženja med mafijskimi klani ...prikaži več v tej para tvorbi, ki se imenuje RS.Poglejte kaj je o tem vašem t.i. sodstvu napisal g. Deutloff, ki ga je poslal SE, da pogleda, kaj se dogaja v tej banana republiki. Seveda je odšel zgrožen, rop naroda pa se skoraj deset let po tem še vedno ni končal. Aja, rekel je;"zanimajo jih samo višje plače....itd" (naše gospe sodnice seveda)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.