Slovenija
47 ogledov

Sofinancirajo tudi sendviče

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • erikkk 11:28 06.april 2014.

    me pa res zanima zakaj imamo inšpekcijo ki bi morala preverjat kakovost , vsaj tiste subvencionirane ...Žal pa je tako, denar ne bo odtekal tja kjer je predrago ... taki ki so predragi delajo na tem da bodo ...prikaži večdo kmalu propadli ... hehehe predragi prodajalci opraviti imate z mladimi možgani ki se jih ne da okol prenest .... V današnjih časih je pomemben kje dobiš kaj cenejšega, zdravje je na drugem mestu ... Zadnje čase pa se odkriva da so poceni izdelki celo bolj zdravi in mislim da tu tudi poceni hrana ni izjema ...

  • Lanmartin 12:49 06.april 2014.

    Kdo se sedaj dela norca in predvsem iz koga. V Mariborski gostilni; kjer se sicer sam večkrat prehranjujem ( nisem študent); študenti plačajo za kosilo 1,87 €. Kosilo pomeni dnevna juha, glavna jed in sladica. Mislim da je zgornja izjava ...prikaži veča ali zapis ponižujoč za vse ki smo komaj kaj zaposleni ( ali pa še vsaj ) in to vse na nek način plačujemo. Cena za vse ki si privoščijo dostavo je 2,27 € ( tudi za lenuhe ki so nastanjeni manj kot 100 m od gostišča). Vsak si naj sam riše predstavo o tem kaj je predrago ali pa pogleda na spletno stran študentske prehrane. Članki z dodano vrednostjo pa bodo brani ko bo manj populizma ,več preverjanja in raziskovanja in ne nazadnje ko ga bo spisal novinar in ne študent.

  • Francissco 12:30 06.april 2014.

    Na študentske bone se ne prehranjuje, ker so predragi. To pa je izjava. Tale "študentka" izgleda da ne ve kaj so študentski boni. Pomenijo subvencijo pri obroku in to okoli 50%. Za majhen denar dobiš celo kosilo. K sreči je ...prikaži več ponudnikov dovolj. Tudi dovolj kvalitetnih. Tu trg deluje. Če nisi dovolj kvaliteten, te ni več.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.