Slovenija

Šok za voznike, goriva na nekaterih Petrolovih črpalkah zmanjkalo

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Toma 09:21 09.marec 2026.

Saj so rekli, da je na zalogi. Aja, prvo podražitev potem prodaja!

• grjmutqmkpcswlcafoxfavaj 09:53 09.marec 2026.

Ne bojo več prodajal bencina, kurilca, dizla... samo še čike, čipse, čokolade in kokakolo.

• bobubob 09:55 09.marec 2026.

Pa menda niste mislili, da boste po nekajletnem ploskanju vojnim ščuvačem še vedno živeli kot prej? Prav je, da končno enkrat dobi po riti tudi tisti, ki piromane podpira in ne samo piromani. Hvala Bogu, da je tako, sicer bi ...prikaži veči se ljudje že davno medsebojno iztrebili.

malonaokoli 09:51 09.marec 2026.

Včasih smo se vozili po reg.tablici....PAR- NEPAR ! in preživeli.

• vojko19 11:43 09.marec 2026.

V teh časih je sodček tudi po 100 dolarjev in nismo paničarili. NNP na živijo demokrati

• rd2dmk2 09:30 09.marec 2026.

ja no, včeraj zvečer bral članek o tem kako nekateri pridejo s 2000 litrskimi cisternami po dizel ?! dizel- ne kurilno olje. kaj tile kmeteje mislijo da bodo imeli nafto za celo sezono- al bo mal preprodaje... mene opa nekdo ...prikaži večo trapasto gleda če pridem z 5 litrsko kanto ker rabim za vrtno orodje. kaj naj travo kosim z kozo ? ja s kozo ne koso

metod7 09:47 09.marec 2026.

Za dizelske vrtne kosilnice pa še nisem slišal...

• rd2dmk2 09:56 09.marec 2026.

saj ni važn al tankam bencin al dizel, grdo me gledajo s kantico

• 4krogci 09:48 09.marec 2026.

Brez skrbi, jutri zjutraj ko se bo gorivo podrazalo bodo vse crpalke ga imelee….pac spet zgodba z “pomankanjem” pred podrazitvijo! Ja ja se ena predvolilna igrica Juzine in SDSa!! Golazn!!

• @waltichorak 11:25 09.marec 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Dieta 10:06 09.marec 2026.

Kdo vam povzroča težave ??? Veliki rumeni dojenček, ki napada in grize, ker niso ustregli njegovim zblojenim željam. Ker pa ima moćno vojsko in oborožitev si pa privošći naftno krizo. Točno to. Janšev zgled jebe EU tako in drugače. EU ...prikaži večEU bo plačala najvišjo ceno.

• Dieta 10:09 09.marec 2026.

SDS , ki se zgleduje po Trumpu, najavlja, da ga bodo posnemali. ICE z migranti, kaj pa dizel in bencin, prevozi, cene hrane bodo skočile ravno zaradi tega zgleda, katerega bi Janša kopiral. a to je ta najava, da bo ...prikaži večo SDS delala za Slovenjo ?? Ne maramo Trumpa...

• ulfmektm 09:28 09.marec 2026.

Ste vedeli, da so srčno-žilne bolezni vodilni vzrok smrti na svetu?! Ljudje že leta trpijo za hipertenzijo in ne vedo, da jo je mogoče zdraviti s tem zdravilom.--- https://e.vg/puls

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.