Avto
167 ogledov

Šokanten slovenski oglas proti pošiljateljem SMS sporočil

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stanekos 10:32 13.december 2015.

    A glasen radio pa ni nevaren? Ali pa nastavljanje vse mogočih komand? Da ne govorim o navigaciji. Vsi bulijo v monitor, namesto na cesto.Pisanje SMS-ov je res nevarno, prostoročno telefoniranje pač ne.

  • max 16:02 13.december 2015.

    patrijarh čestitam. vsi tukaj prosijo za večji nadzor,ter mislijo, da se kaj takega njim ne more zgodit, da bi pa u svojih glavah razčistili kaj je prav in kaj ne jim pa ne pade na kraj tamalih možganov. :)

  • marko 20:08 14.december 2015.

    Max daj link da vidim,očitno ne veš kaj je plagiat.Plagiat si tudi ti ker si se rodil,je tvoja mamassje videla druge ženske da rojevanjo in si ti nastal zato plagiat. ker si se rodil..Oglas je najbolši kar sem jih kdaj videl pri nas...

  • Papaja Popi 07:41 13.december 2015.

    Ja, žal je res. Večina telefonira med vožnjo in nihče nič ne ukrepa.Policaji, ki tako radi štrajkajo pa nič ne ukrepajo !Telefonirajo v tako nevarnih primerih, da ne veš kdo je tukaj nor.Samo , če bi se ...prikaži več postavil v križišče in gledal je to skoraj vsak tretji.In potem se čudimo, da je toliko nesreč.

  • patrijarh 09:04 13.december 2015.

    Po tvoje bi vsak semafor moral meti policaja.Dej se zresn,to je v glavah ljudi.Noben policaj tega ne more preprečit.

  • vzev 10:01 13.december 2015.

    Zakaj vedno vsi skupaj dajo pisanje SMS-a in telefoniranje? Pisanje in branje SMS-a je res nevarno, ker moraš gledati kaj pišeš. Telefoniranje pa ni nevarno in me v to ne bo nihče prepričal. Še nihče mi ni nikoli znal povedati, ...prikaži več, kaj je razlika, pogovor po telefonu in pogovor s sovoznikom. Jo ni!!! To, da pa nimaš roke na volanu pa res ne more biti nevarno, ker jo tako nihče nima obeh rok na volanu, ampak jih ima na naslonu.

  • boogin1 10:15 13.december 2015.

    Kajenje med vožnjo je še bolj nevarno, pa ni kaznovano.

  • Lavdan 11:32 13.december 2015.

    Videl sem šoferja zglobnega avtobusa ko je s Slovenske zavijal levo na Aškerčevo z mobitelom na ušesu.Drugače je spot bedast, sploh pa glas tega plesnivca, ki ga slišiš že v vseh reklamah.

  • marko 12:56 13.december 2015.

    Čestitke Roku Cvetkovi in produkciji A R Cvetkov za najboljšo reklamo kar sem jih kdaj videl na Slo trgu…Bravo

  • patrijarh 13:56 13.december 2015.

    Puhoglavec preberi cel stavek,ne samo kar tebi paše,da pišeš nebuloze.

  • McClain 10:43 13.december 2015.

    dejstvo je, da je telefoniranje nevarno, pisanje in branje sms ali celo mailov pa se toliko bolj. Ko sem zadnjic, sicer pri majhni hitrosti skoraj nabasal postarja (se kasneje obrnil in se mu sel nazaj opravicit. Pa se je le ...prikaži več smejal in rekel: videl sem te s telefonom, zato sem zapeljal bolj desno, jaz pa bolj levo, dokler ni pristal na travi... Profesionalec pac... Zadnji trenutek sem sicer zavil, a ce bi bil on na svojem pasu, bi ga zbil...) sem sklenil, PISEM IN BEREM NE VEC V AVTU!! IN da vam povem kaksna milina se je ustavit na varnem mestu in na hitro opisat ce je potrebno. Ni lepsega kot v miru to opravit, ne da bi pogledoval naprej vsako sekundo in pol kar je slej ko prej usodno. Res neverjeten obcutek in se hitro si gotov, pa napak skoraj ni. Poizkusite, ne bo vam zal. Galava je ja cisto nora ce mora prestavljati iz 30cm na 100 metrov in iz ene teme v drugo 50x/minuto... Da o varnosti tistih ki niso nic krivi da sem jaz bedak, ne govorim! Neprecenljivo, veliko bolj kot eurocar

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:17 13.december 2015.

    Lahko bi bolj nadziral to je res..samo vseen se mi zdi pa bolano da kdo sploh pomisl da je tak superman da lahko piše zraven sporočila pa kliče pa ima obenem super dobre reflekse. Mal me skrbi da nekaterim voznikom ...prikaži večm manjka kmečke logike...pa sej če bi sam sebe ogrožal ne bi rekel..ampak ogrožajo tud vse ostale. To je zelo neodgovorno.

  • vzev 16:09 13.december 2015.

    Potem pa je takoj potrebno prepovedati v avtu voziti sovoznike. Seveda še je posebej prepovedano voziti v avtu otroke, ki dokazano na vožnjo vplivajo precej bolj kot telefon. Pa dajte no. Pisanje SMS-ov je eno. Pogovor po telefonu pa naj ...prikaži več bo prostoročno ali ne pa ne ogroža nikogar, temveč je namen samo pobiranju denarja.

  • Avatar Leon
    Leon 09:28 13.december 2015.

    Uporaba mobilnikov med vožnjo ni dovoljena na način kot ga omenjamo in kršitev teh zakonov nadzoruje organ plačan iz državnega proračuna . Zakaj pa ta organ tega ne počne je tipično slovensko razmišljanje in zagovarjanje nedela ! Tako je to moj patrijarh !

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 11:04 13.december 2015.

    Slovenci mamo kup nacionalnih športov in pisanje med vožnjo je eden iz med njih.Zmagovalke so pa mlaade hašomankice,ki pišejo med vožnjo SMS-e,kadijo in jedo sladoled,to kombinacijo sem videl na lastne oči,ko je ena taka hašomankica vozila 4cm za mojim avtom!

  • arhivsko 12:18 13.december 2015.

    Še en pametnjakovič. Vam bom jaz povedal. Oboje odvrača pozornost od dogajanja na cesti. In nič ne pomaga, če med telefoniranjem gledaš na cesto, ker pogosto z mislimi nisi na njej. Razlika pa je v tem, da tudi sopotnik ...prikaži več opazuje cesto in te morda lahko opozori, če kaj spregledaš, sogovornik na telefonu pač ne.Je zdaj bolj razumljivo?

  • jakec1575 15:39 13.december 2015.

    Nekateri ljudje se čustveno odzivajo na cesti zaradi pogovorov. Na avtocesti rapidno zmanjšajo hitrost brez razloga. Tudi brezročnost ni varna. Nihče ni zmožen opravljati več opravil hkrati z enako natančnostjo. Raziskave so tudi ovrgle večopravilno sposobnost žensk. Dokazali so, da ...prikaži več so ženske v nekaterih primerih le sposobne hitreje preklapljati, vendar pa na ta račun zelo trpi natančnost opravljenega dela. Tako da večopravilnst ne obstaja. Tudi v vozilu ne. ko ne gledas na cesto in ko nisi 100% skoncentriran si nevaren in tudi ogrozen.

  • max 15:49 13.december 2015.

    Res je to kar usi vemo,da je uporaba telefona med vožnjo nevarna.Res je pa tudi,da je posneti spot plagijat. Google vse ve in vse vidi. :)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.