Magazin /magazin/vip
4314 ogledov

Šokantno razkritje: To je Jeffrey Epstein kupoval na Amazonu

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Suli 10:44 02.januar 2026.

Zdaj ti razumi to, da je legalno (odobreno s strani državnega regulatorja) to prodajati 🙄 je pa nelegalno to kupovati 🤔 Ne prodaja se na črnem trgu ampak v legalnih trgovinah.😥Govorimo o otroških oblekah za ODRASLE in podobno, ki očitno ...prikaži več niso namenjeni otrokom. 🤐

Garancija 09:41 02.januar 2026.

Kdo je že to?

• mihail 09:47 02.januar 2026.

Od trumpa in clintona najboljši prijatelj.

• 4krogci 07:16 02.januar 2026.

otroski izdelki in izdelki za odrasle naroceni na isti spletni strani.....hudica ga zdej!! Po teh trditvah sva z zeno tud pedofila.....nabavla sva plenice, otroske igrace in dude in podobne zadeve kot darilo za najino hcer, ki z mozem pricakuje otroka...istocasno ...prikaži večo pa (ker je lih se blizal veseli december) se par igrack za odrasle za naju z zeno....se dobro da smo revni, da nas ne obtozjo pedofilije!

• Palson 09:18 02.januar 2026.

Namerno sprenevedanje?

• 4krogci 09:23 02.januar 2026.

ravno tako namerno sprenevedanje, kot so se tiste punčare namerno sprenevedale, da bodo sle h enmu 30+ let starejsemu polnem dnarja na nek privat otok igrat "enko", "človek ne jezi se" in podobno.

• usagichan 09:35 02.januar 2026.

Šlo je za kazniva dejanja proti mladoletnim dekletom, ni pa to ravno pedofilija, ta je veliko hujša oblika spolne zlorabe, kjer otrok ne ve kaj se dogaja. Šlo je tudi za "human trafficking", vendar so tudi žrtve igrale svojo vlogo, ...prikaži več saj jih je še vedno premamil pičel denar za "masaže". Seveda je vse skupaj eskaliralo, ko so žrtve postale "rekruterke" za nove mladoletne žrtve. Nekakšna psihološka igra, kot v ponzijevi shemi.

luckyss1 09:40 02.januar 2026.

Joj , tudi jaz sem prebral Lolito....kaj pa zdej ?! Najbolje, da se prijavim ali kaj ?!..Epstein je imel dovolj resnih obtožb in ni treba sedaj pisati bedarij...

• Idioti 12:00 02.januar 2026.

Briga tiste, ki si ga mečejo z desno in levo na vse takšne stvari ! Ne vem , če obstaja izraz ampak lahko bi se temu reklo solofilija , rokofilija !

• Idioti 11:56 02.januar 2026.

Pri pregledu računalnikov so našli naročila iin dostave . Kaj pa kdo kupuje , pa EN KURAC koga briga razen , če ne gre za nakup zakonom prepovedanih stvari .Kar se tiče pa same afere , je vse pošteno plačal ...prikaži večl , plačal tolko , da so bile vse , ki jih je srbela ta mala zadovoljne . Kako je sedaj z Kitajskimi sex lutkami - A se njihova starost šteje od dneva proizvodnje al tko od oka , kolk pač zgledajo stare . Vprašam , da me me aretirajo zaradi otrokofilije '

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.