Slovenija /slovenija/crna-kronika
1092 ogledov

Sopotnica umrla na mestu nesreče

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Džoser
    Džoser 19:56 11.julij 2017.

    Prepotentnost voznice nad svojim znanjem vožnje in poznavanjem cestno prometnih predpisov!

  • romzy2 19:56 11.julij 2017.

    "Prva smrtna žrtev v neposredni povezavi z novim dirkališčem dirkališčem GAJ v Črešnjicah pri Cerkljah ob Krki" ,bi bil primer naslov za objavo te nesreče!

  • romzy2 19:56 11.julij 2017.

    V soboto in nedeljo je na dirkališču GAJ v Črešnjicah pri Cerkljah ekipa BMW MONI ONE imela zasebno promocijo voznih lastnosti svojih vozil.Tore je njihov obiskovalec ali pa celo član ekipe mini one z veliko hitrostjo na dovozni cesti do ...prikaži več dirkališča prevozil znak/križišče z prednostno cesto/in bočno udaril v vozilo na prednostni cesti,ter tako ugasnil življenje sopotnice v avtomobilu na prednostni cesti.Poduk Zvezi za AŠ Slovenije,(g.Anderliču)ki dirkališče upravlja in oddaja v najem za prireditve.Domačini so opozarjali na neprimerno prometno infrastrukturo, vendar so ta opozorila ignorirali celo na Upravni enoti v Brežicah in drugih zakonodajnih institucijah in izdali uporabno dovoljenje za omenjeno dirkališče.In zgodilo se je....samo upamo lahko,da naslednja prireditev na dirkališču GAJ ne vzame novega življenja..

  • Žurnalček 19:56 11.julij 2017.

    Do tako hude besreće ne more priti zaradi izsiljevanja prednosti , tega prekrška v LJ že več ne poznamo ampak spregledanja ali pa nezavedanja , da nima prednosti !

  • Žurnalček 19:56 11.julij 2017.

    No na koncu je pa do nesreče prišlo zaradi čiste OBJESTNOSTI voznika .

  • dzony006 19:56 11.julij 2017.

    Za "romzy2" Kdo je vozil po kateri cesti ??? Iz TEGA http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/v-posavju-v-zadnjih-dneh-dve-hudi-prometni-nesreci-policisti-opozarjajo-na-previdno-voznjo-v-poletni-vrocini.htmlzapisa je videti takole : V hudi nesreči v Posavju umrla 25-letnica, tri osebe poškodovaneMedtem so tudi novomeški policisti ...prikaži več opravili ogled kraja sobotne hude prometne nesreče na lokalni cesti Črešnjice-Hrastje, kjer je ena oseba zaradi hudih poškodb na kraju prometne nesreče umrla. Udeležili sta se ga tudi preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka.Ugotovili so, da je nesrečo povzročila 26-letna voznica osebnega avtomobila Audi A3, ki je v križišču odvzela prednost 36-letnemu vozniku osebnega avtomobila Renault Scenic, ki je pripeljal iz njene desne smeri. Voznik, ki je vozil po prednostni cesti, je v križišču silovito trčil v sprednji desni del audija. Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrla 25-letn

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.