Avto
19 ogledov

Sorento je preskočil dve stopnici

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 20:42 19.april 2015.

    Ti to resno? bmw in kio primerjat? Ze na pogled so materijali in izdelava in kvaliteta sestavljanja pri bmw 100x bolsi, x5 samo z max opremo preseže 100k, x3 isto komi preseze 50k. Kio lahko primerjamo z hyundaiem santa fe-jem, ...prikaži več ki popolno opremljen stane pod 50k s tem da ponuja bolšo kvaliteto,vec prostornosti,...

  • Rdečivrag 21:17 21.april 2015.

    Verjamem, da marsikoga boli primerjava Kia-BMW. Čas pač teče in nekatere znamke so v zadnjih nekaj letih naredile zelo velike korake v številnih pogledi, nekatere, na nekdanji slavi uspavane, pa krajše. Primerjave si nisem izmislil jaz, saj nisem sedel v ...prikaži več novem Sorentu, so pa primerjavo objavili v nemškem Auto Bildu, ki šteje na področju avtomobilističnih revij med največje svetovne reference. Tam je bila pred kratkim objavljena primerjava med novim Sorentom, BMW X3 in Audijem Q5. Rezultati so presenetljivi in nič podobni tvojim trditvam. Sorento se lahko sodeč po nemških rezultati, ki so že v osnovi bolj naklonjeni domači avtomobilski industriji, naravnost presenetljivi, saj je Sorento po številnih plateh celo boljši od obeh dražjih in hkrati manjših konkurentov.

  • Rdečivrag 17:03 19.april 2015.

    Na prvi pogled se morda res zdi malce drag, a ko pregledaš cenike z enakimi opcijami pri nemških konkurentih, je slika povsem drugačna. BMW X3, ki je dosti manjši od Sorenta, stane z enakimi opcijami krepko čez 80K eur. Primerjava ...prikaži več z X5, ki je velikostno veliko bližji Sorentu, je še bolj brutalna, saj takšen X5 zlahka preseže 100K.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.