Slovenija
93 ogledov

"Sovražnost vzbujajo politiki, ki govorijo o varčevanju"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • MZupan 15:00 15.december 2013.

    Spoštovana gospa psihologinja. Rad bi najprej povedal, da sem zelo strpen človek in ko se bo odprla romska gostilna v Mariboru, bom verjetno zelo, zelo rad odšel tja tudi kaj pojest (s kolegom sva za to že dogovorjena). Moram pa ...prikaži več vam povedati zakaj se to za Rome (oprostite, ker prave besede verjetno ne smem napisati, ker bom zvenel nestrpno) dogaja. Verjetno imate otroke. Koliko vaših otrok je bilo v romskem razredu? Koliko vaših otrok so romi pretepli na poti iz šole? Jaz vam povem, sem oboje občutil na lastni koži. Ne bom pozabil obraza tistega roma, ki me je davil (preden sem omedlel, potem so me pustili ležati tam). Policija ni nikoli naredila nič. Čez nekaj časa sem pa v tedniku 7D bral o "Pristni romski poroki" in tisti obraz (ki ga ne bom pozabil) je bil ženin... Dvojna merila? Zakaj policija ni ukrepala? Se strinjam. Bodimo enakopravni. Ampak ZARES enakopravni in enakopravno tudi kaznovani, če se prekršimo zoper zakon! Ne eni bolj, drugi manj.

  • dragec 15:18 15.december 2013.

    A res nima rada moške, škoda, da ne sodeluje v nadaljevanju vrste.

  • Žurnalček 16:33 15.december 2013.

    Cigane je treba k lepem obnašanju naučiti samo s pendrekom , ker ostalih prijemov ne razumejo !

  • MZupan 15:07 15.december 2013.

    ...in še to bi dopolnil. Noben napad na mene ni izvedel nikoli nihče drug (npr. "Slovenec", kot vi pravite), kot pripadnik romov. Od njih sem bil redno (tedensko ena do dvakrat) pretepen, ker so bili starejši od mene in so ...prikaži več me izsiljevali za denar, ki ga seveda kot osnovnošolec nisem imel. Oprostite, ampak bom rekel takole. Bi si upali naseliti na dvorišče romsko družino? Mi smo jo imeli nekako tako naseljeno, pa lahko mi verjamete, da je ne bi imel več zaradi slabih izkušenj. Čeprav še enkrat poudarjam, čistno ničesar nimam proti romom in se strinjam s tem, da jih bi družba morala integrirati in ne izločati. Ampak oprostite, romi se z nasiljem in delikti ne morejo integrirati, temveč z enakovrednim tretiranjem in enakovrednim prispevkom k družbi, kot ostali.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.