Svet
2936 ogledov

Spet so se oglasili alarmi: Zaradi nevarnosti preusmerjena letala

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    CarZelenski 15:06 20.oktober 2025.

Rusi ogrožajo celotno Evropo, mi pa še vedno sanjamo o miru. Svetovna vojna se bliža, če ne bomo Rusov ustavili že na vzhodni Ukrajinski meji.

• Mojca17 15:08 20.oktober 2025.

Bolj Putin zagotavlja, da on ne pošilja dronov, bolj je jasno, da jih pošilja prav on.

ADImavasrad 23:57 21.oktober 2025.

a to je palček smuk povedal? Tisti, ki z nožem meglo reže

• AdamAnt87142 10:43 20.oktober 2025.

Ruski agenti so šli na plačane počitnice v Španijo. Putinu bo kmalu zmanjkalo denarja za takšne privilegije njegovih izbrancev.

ADImavasrad 23:57 21.oktober 2025.

očitno Ruski droni letijo na zrak, če lahko preletijo celo Evropo in potem še nad malorko delajo zgago. Samo vprašanje časa, je, kdaj bodo napadli vzhodno obalo murice

NickMason. 08:19 20.oktober 2025.

Iste bedarije se dogajajo ,kot pri plandemiji

• Luksi 08:24 20.oktober 2025.

Mečemo milijarde v oborožitev, pa niso sposobni eliminirati enega drona. Sreča, da nas res ni kdo napadel, saj bi nas očitno zradirali...

Bozo53 07:22 20.oktober 2025.

Matr majo Rusi dobre drone, sej majo doseg večji od A-380!!

torolino 07:59 20.oktober 2025.

Smeško, dron lahko aktivira v bližini letališča😁

luckyss1 08:34 20.oktober 2025.

Takšne komercialne drone lahko slatiš elektronso, oziroma tako, da pristane pri operaterju, tako ubiješ dve muhi na mah- mater vam naivno...

luckyss1 08:32 20.oktober 2025.

Nehajte s temi droni, ki jih financira ekipa "voljni"...Mater vam jebem lopovsko, dajte mi 100 evrov za vsak sestreljen dron, pa bo mir..To vam še v kleti ne verjamejo banda, ki bi rada pošiljala mladeniče v flajš mašino zaradi pritlehnih ...prikaži več osebnih interesov fuj..golazen..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.