očitno Ruski droni letijo na zrak, če lahko preletijo celo Evropo in potem še nad malorko delajo zgago. Samo vprašanje časa, je, kdaj bodo napadli vzhodno obalo murice
Nehajte s temi droni, ki jih financira ekipa "voljni"...Mater vam jebem lopovsko, dajte mi 100 evrov za vsak sestreljen dron, pa bo mir..To vam še v kleti ne verjamejo banda, ki bi rada pošiljala mladeniče v flajš mašino zaradi pritlehnih… ...prikaži več osebnih interesov fuj..golazen..
Rusi ogrožajo celotno Evropo, mi pa še vedno sanjamo o miru. Svetovna vojna se bliža, če ne bomo Rusov ustavili že na vzhodni Ukrajinski meji.
Bolj Putin zagotavlja, da on ne pošilja dronov, bolj je jasno, da jih pošilja prav on.
a to je palček smuk povedal? Tisti, ki z nožem meglo reže
Ruski agenti so šli na plačane počitnice v Španijo. Putinu bo kmalu zmanjkalo denarja za takšne privilegije njegovih izbrancev.
očitno Ruski droni letijo na zrak, če lahko preletijo celo Evropo in potem še nad malorko delajo zgago. Samo vprašanje časa, je, kdaj bodo napadli vzhodno obalo murice
Iste bedarije se dogajajo ,kot pri plandemiji
Mečemo milijarde v oborožitev, pa niso sposobni eliminirati enega drona. Sreča, da nas res ni kdo napadel, saj bi nas očitno zradirali...
Matr majo Rusi dobre drone, sej majo doseg večji od A-380!!
Smeško, dron lahko aktivira v bližini letališča😁
Takšne komercialne drone lahko slatiš elektronso, oziroma tako, da pristane pri operaterju, tako ubiješ dve muhi na mah- mater vam naivno...
Nehajte s temi droni, ki jih financira ekipa "voljni"...Mater vam jebem lopovsko, dajte mi 100 evrov za vsak sestreljen dron, pa bo mir..To vam še v kleti ne verjamejo banda, ki bi rada pošiljala mladeniče v flajš mašino zaradi pritlehnih… ...prikaži več osebnih interesov fuj..golazen..