Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj
Stopite v stik z nami še danes prek trustwave.cyberdefense na gmail com
Po letih sodeč, romorodec!
Romska problematika se nadaljuje. Vlada in Matoz pa nič.
Zakaj misliš, da kmetje ne gredo s traktorji v Ljubljano ? To je Janezova KLAKA
Ker je Šerif to prepovedal, kratkopametni butelj!
Oborožite se ...je pozival Janez !
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj Stopite v stik z nami še danes prek trustwave.cyberdefense na gmail com
sigurno volilec levakov oni so tak fuknjeni
Mislm, da so bli na Brezjah skupaj bakreni in SDS-ovi vodenoglavci, takt so jim pa dajal ljubitelji otročičkojebcev in NSi!
Enemu od desnuhovičev se je spet utrgalo.Pa menda ja ni Hoivik?Al pa Grims?