Slovenija
260 ogledov

Spolno nadlegovanje preko spleta

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tomaz 16:03 25.november 2015.

    Zagotovo nobeno ne more nihče nadlegovati preko spleta, če se sama ne izpostavlja temu riziku. Tudi včasih so bile za to v večini same krive. Se izzivalno oblačile, izzivalno obnašale, tudi v medijih pojavljale, to pa potem za sabo potegne ...prikaži več določene posledice. Po eni strani bi bile rade v centru pozornosti, po drugi pa potem tarnajo zaradi nadlegovanj, za katere so same poskrbele.

  • malonaokoli 09:13 26.november 2015.

    pa saj predvajate po 20 filmov dnevno o vseh zmerljivkah,kletvicah, nesramnosti, krutosti človeka v angleškem jeziku...kaj pa drugega vidimo na TV postajah kot zločin, kriminal, snifanje in preprodaja drog, pretepanje, streljanje in posilstva žensk, dečkov, deklic...vse je na TV ekranu...od ...prikaži več kod vam pričakovanja, da se državljani po vseh prizorih lepo vzgojeni ?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:07 25.november 2015.

    Ja sej zato pa je pametno biti na internetu previden. Ker nikol ne veš kakšen psiho se lahk skriva na drugi strani. Dobr če z nekomu res dolg govoriš mu daš priložnost da se spoznata v živo po kakšnem letu, ...prikaži več drgač pa nima smisla hitet. Če se nekomu mudi potem že veš da nekaj ni ok z njim, da verjetno skriva neko agresijo v seb. Takega človeka ne rabiš.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:09 25.november 2015.

    Nevem. So govorice o tem ampak kakšnih konkretnih primerov pa nikol ni izpostavljenih. Zato tud ljudje ne vzamejo tega tako resno, žrtve se pa tudi še težje opogumijo ker moški mora biti vedno "močan" in "trden", poleg tega pa moški ...prikaži več veliko da na svoj ugled. Kar mu na konec koncev lahko tud škoduje ko se mu godi krivica pa se ne upa tega povedat.

  • krtina 16:47 25.november 2015.

    A s tem misliš avtorja tega članka?

  • svizec17 15:57 25.november 2015.

    Očitno se da dobiti službo tudi brez končane osnovne šole...

  • tomaz 16:18 25.november 2015.

    Na socialnih omrežjih lahko omejiiš dostop, torej že ob prvem povabilu "skenslaš" vse tiste, ki te nadlegujejo..Če jim pa to iz "firbca " doljuješ, si pa prav sam kriv.

  • krtina 16:40 25.november 2015.

    Se strinjam z komentarjem spodaj. Ta članek je samo mašilo in nabiranje klikov.In če prepišem naslov vašega članka, bi moral biti po vseh pravilih spodobnega komentiranja - zbrisan.Blagor norcem, ki vas plačujejo.

  • svizec17 17:35 25.november 2015.

    S tem mislim na komentar @vodnarka, ki je... no, mislim da ni potrebno posebej razglabljat zakaj.

  • antitrust 18:21 25.november 2015.

    Haha, članek o nadlegovanju model ma pa na kompu slike od dveh nagih kurbic :)

  • maneken 15:49 25.november 2015.

    Sicer je pa tale članek le nizkotno nabiranje klikov v maniri plaže najnižje kategorije, o čemer najbolje priča naslov, nobenih zavor, nobenega kodeksa, konvencije, etike............vse je dovoljeno, da bi le klikali...

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:18 25.november 2015.

    Če imaš nizko samopodobo potem ceniš mnenje drugih bolj kot mnenje sebe, ravno tako pa si do sebe bolj kritičen kot do drugih. In take te psihoti iščejo....ranljive ljudi.

  • markus 14:03 25.november 2015.

    Moja sorodnica, ki je nekoliko starejša, kot so zgoraj omenjene, je rekla, da je bila enkrat prijavljena na enem izmed socialnih omrežjih za spoznavanje, in če kakšnemu moškemu ni odgovorila, ji je ta začel groziti. Tudi s podobnimi vzdevki jo ...prikaži več je nasul in ji celo zagrozil, da bo jo ubil. Jaz sem sicer mnenja, da bi ženske takšne psihopate morale prijaviti. Moški na teh portalih so v večini psihopati. Ženske bi to morale že vedeti. Na spletnih portalih normalni kvečjemu iščejo kak čvek, ne pa zmenka.

  • maneken 14:05 25.november 2015.

    zakaj vztrajno vsak dan prebiramo o nasilju nad ženskami, spolnem nadlegovanju žensk, nikoli pa nič o ženskih oblikah nasilja, ki so mnogo bolj perfidne, zahrbtne in nič manj množične, le da moške nihče ne inštruira, da so žrtve nasilja (verbalnega, ...prikaži več spolnega...) Že mladostniki se vzgajajo v tem duhu, da je ženska apriori pozitiven lik in je ves zmeden, ko ga realnost sooči z dejstvi, ki niso uglašeni s to nasilno javno propagando, ki je podprta s strani raznih aktivistk, financiranih s strani države....

  • vodnarka 15:13 25.november 2015.

    moja izkušnja je sva bla sodelavca sva se poštekala in use pač sm se zagledala v njega pa use ampak se je izkazal da je hotu sam sex od mene. tud vidm k ga mam tud na fb vsak dan ...prikaži več dodaja po ne vem kolko žensk pa uredu če mu paše tko in potem vsaki lajka vse slike pa vsaki oz velikim napise lepotica lepota sipmatija huda no tud zvedla sm da je hotu moje prjatlce u postlo spravt smo delal skupaj v firmi eno kolegico je pa tko dodal mojo k jo sploh ni poznal in mi je rekla da ji je napisov kr lumpa pičkica prasička pa take pa ne sam njej zj vidm da tak je išče punce sam za sex usako k doda bi jo.... sam zajebov se je sam k ga je ena k jo je mel rad prevarala pa spodila od sebe sam se ni spremenu se vedno je isti tud pr men so ble besede prasica pofukana pička fukačiča prasička in take. Žalostn je sam to da je tip str 39 kmal bo 40 pa se gre takele in potem mi reče da mu ni všeč tko kt žvi seveda ker ga nobena ne povoha on pa misl da mu bo vsaka dala sex sam tud žens ne razumem zakaj dodajo

  • malonaokoli 09:17 26.november 2015.

    v tem je bistveni problem...prosti čas ne porabijo za druženje v telovadnici, kuhinji,kopalnici, likanju in ročnih delih...sedijo pred ekranom in živijo v svinjariji.

  • Žirafa 23:09 25.november 2015.

    Res je, gospa ali gospodična bi lahko pogooglala, v čem je point vejic in drugih ločil, ampak tudi sami ste v vrstici in pol 'pozabili' dve vejici, uporabili namenilniško obliko glagola 'razglabljati' namesto nedoločniške, tako da prosim, oglasite se, ko ...prikaži več boste področje, ki ga komentirate obvladali v nulo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.