Kvaternik naj bi se, pod vplivom alkohola in mehkih drog, tisto noč vračal domov, pred Metelkovo pa naj bi ga ogovoril neznanec, torej Stojče, in mu, čeprav ga je zavrnil, vztrajno sledil. Končalo se je torej z njegovim brutalnim napadom,… ...prikaži več pri čemer pa biološke sledi, najdene v preiskavi, nakazujejo, da je imel z žrtvijo še prej intimne odnose."
Mi lahko prosim kdo razloži potek dogajanja, ker očitno nisem dovolj pameten, da bi to razumel.
Edinstven izdelek, zaradi katerega se boste spet počutili, kot da ste stari 19 let. Boljši je od vsega, kar ste kdaj poskusili ===-- https://mub.me/grov
Kako se bratovska in očetovska ljubezen do pokojnega z lahkoto izmeri v denarju. O krivdi pokojne pa nič, nič o ''belem prašku'', to pač ker je bil pokojni ni zanimivo, pa čeprav bi pokazalo kar na nekaj sodelujočih v ''droga… ...prikaži več sceni'' na področji Metelkove....
Kvaternik naj bi se, pod vplivom alkohola in mehkih drog, tisto noč vračal domov, pred Metelkovo pa naj bi ga ogovoril neznanec, torej Stojče, in mu, čeprav ga je zavrnil, vztrajno sledil. Končalo se je torej z njegovim brutalnim napadom,… ...prikaži več pri čemer pa biološke sledi, najdene v preiskavi, nakazujejo, da je imel z žrtvijo še prej intimne odnose." Mi lahko prosim kdo razloži potek dogajanja, ker očitno nisem dovolj pameten, da bi to razumel.
Nočeš vedet.
Nisi edini!
Dol sta se dala, potem ga je pretepel, ker ni dobil plačila...nekaj takšnega.Zato tudi relativno visoka kazen...
Pedri pač.
ENDER3 se ni oglasil. Očitno v samoti žaluje za pedrom.
Edinstven izdelek, zaradi katerega se boste spet počutili, kot da ste stari 19 let. Boljši je od vsega, kar ste kdaj poskusili ===-- https://mub.me/grov
ja medju futbalerima je veliko peddera i podobne golazni
Je imel prevelikega in mu je šupak krvavel?
Kako se bratovska in očetovska ljubezen do pokojnega z lahkoto izmeri v denarju. O krivdi pokojne pa nič, nič o ''belem prašku'', to pač ker je bil pokojni ni zanimivo, pa čeprav bi pokazalo kar na nekaj sodelujočih v ''droga… ...prikaži več sceni'' na področji Metelkove....
Odškodninski zahtevki niso pretirani, kar pomeni, da analnega delavca tudi v družini niso kaj prida cenili.